Ihohoitoa ampulleista – Oikeanlainen käyttö

Haluatko tehdä ihollesi hyvää ja hoitaa sitä intensiivisillä ainesosilla? Ampullit tarjoavat lisähoitoa normaalien ihonhoitorutiinien lisäksi. Niitä voi käyttää silloin tällöin tai kuuriluonteisesti. Ampullit sopivat lähtökohtaisesti aamuisin ja iltaisin käytettäviksi. Välittömän vaikutuksen omaavien ampullien käyttö kannattaa ajoittaa aamuun. Ihon yöllistä uudistumisprosessia tukevat ampullit levitetään iholle iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Näin iholla on riittävästi aikaa ottaa itseensä kaikki vaikuttavat aineet, ja ampullit vaikuttavat kuten tarkoituskin. Ampulleja löytyy erilaisia eri tarpeisiin ja eri ihotyypeille. Selaile valikoimaamme ja löydä itsellesi oikea tuote.

Meikkituotteisiin Hoitotuotteisiin Ampulleihin Kauneudenhoitouutuuksia äidille Naisten tuoksut Lahjaoppaamme

Retinol Power Serum Ampoules

Haluaisitko antaa ihollesi aimo annoksen raikkautta? Retinol Power Serum -ampullit loihtivat välittömästi siloisemman ja kiinteämmän ihon. Tri-peptidi-1:stä ja vankasta retinolista koostuva aineyhdistelmä uudistaa ihoa ja kiihdyttää ihon omaa kollageenituotantoa häivyttäen pieniä ryppyjä ja ihojuonteita. Pakkaus sisältää 7 ampullia ja riittää siten 7 päivän kuuriin.

 

Ohjeet ampullien oikeanlaiseen avaamiseen ja käyttöön

Ravista ampullia kunnolla ennen käyttöä, jotta kaikki ainesosat sekoittuvat. Riko lasiampullin pää varovasti ja taputtele sen sisältö sormin puhdistetulle kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle. Käytä koko sisältö maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Tämän jälkeen voit levittää ihollesi tavanomaiset ihonhoitorutiinisi, myös meikin, jos käytät ampullia aamulla. Vesimäisten ampullien sisällön voi levittää suoraan silmänympärysiholle ripsiä välttäen. Öljymäisten ampullien levittämistä silmänympärysiholle tulee välttää.

 

Suosituksemme äitienpäiväksi