Hääkausi: säästä nyt 25 %*

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Acqua di Parma Home Collection Acqua di Parma Home Collection Tuoksukynttilä 200 g + Room Diffuser 180 ml

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Acqua di Parma Home Collection Tuoksukynttilä 200 g + Room Diffuser 180 ml,
Sarja
Home Collection
Alalinja
Home Fragrance
Acqua di Parman eksklusiivisella Yuzu -huonetuoksulla Home Collection -tuoksukynttilä 200 g + huonediffuusori 180 ml voit upottaa sisätilasi yuzu-hedelmän erehdyttävän raikkaaseen ja hedelmäiseen tuoksuun, joka sekoittuu harmonisesti muiden tuoksukomponenttien kanssa. Anna huoneillesi yksilöllinen kosketus, joka lumoaa sinut joka päivä uudestaan ja hämmästyttää vierailijasi.

Harmoninen tuoksukokemus jokaiseen päivään

Kiinan keskisellä Jangtse-altaalla jo tuhansia vuosia viljellyn sitrushedelmän yuzun kirpeä tuoksu yhdistyy taitavasti bergamotin ja Szechuan-pippurin kanssa Acqua di Parma Home Collectionin kodintuoksun säkenöivässä päänuotissa. Näiden lisäksi sydäntuoksussa on lootusta, mimosaa, orvokinlehtiä ja jasmiinia sekä pohjatuoksussa myskiä, lakritsia ja santelipuuta. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä luo huonetuoksun, joka on sekä virkistävä että harmoninen. Tyylikkään ja klassisen mustan pullon ja filigraanisten rottinkitikkujen muodostaman nipun ansiosta tuoksukynttilä 200 g + huonediffuusori 180 ml -setti on myös katseenvangitsija missä tahansa huoneessa, jossa se vapauttaa hitaasti jäljittelemätöntä tuoksuaan ilmaan koko päivän ajan diffuusorinipun kautta.
Ainesosat
/
/
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 28.05.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube