Suutelupäivä parfumdreamsillä

Oletko jo suudellut tänään? Anna monipuolisen valikoimamme inspiroida sinua!

Me parfumdreamsilla juhlistamme 6. heinäkuuta kansainvälistä suutelupäivää. Useissa kulttuureissa suudelma tarkoittaa rakkautta tai kiintymystä. Suudelmat vapauttavatkin onnellisuushormoneja ja aiheuttavat ilotulituksen aivoissa. Jotta suuteleminen olisi entistäkin ihanampaa, olemme koonneet sinulle joitain suosikkituotteistamme. Meidän suosikkimme suutelupäivään ovat Baborin korkealuokkaiset ampullit, jotka saavat sinut säteilemään sisäisen loisteesi lisäksi myös ulkoisesti. Lisää ampullien oikeaoppisesta käytöstä löydät tästä uutiskirjeestä samoin kuin hoitovinkkejä miehen iholle sekä tuotteita täydelliseen suutelupäivän lookiin.

 

Ihohoitoa ampulleista – Oikeanlainen käyttö

Haluatko tehdä ihollesi hyvää ja hoitaa sitä intensiivisillä ainesosilla? Ampullit tarjoavat lisähoitoa normaalien ihonhoitorutiinien lisäksi. Niitä voi käyttää silloin tällöin tai kuuriluonteisesti. Ampullit sopivat lähtökohtaisesti aamuisin ja iltaisin käytettäviksi. Välittömän vaikutuksen omaavien ampullien käyttö kannattaa ajoittaa aamuun. Ihon yöllistä uudistumisprosessia tukevat ampullit levitetään iholle iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Näin iholla on riittävästi aikaa ottaa itseensä kaikki vaikuttavat aineet, ja ampullit vaikuttavat kuten tarkoituskin. Ampulleja löytyy erilaisia eri tarpeisiin ja eri ihotyypeille. Selaile valikoimaamme ja löydä itsellesi oikea tuote.

 
 

Ohjeet ampullien oikeanlaiseen avaamiseen ja käyttöön

Ravista ampullia kunnolla ennen käyttöä, jotta kaikki ainesosat sekoittuvat. Riko lasiampullin pää varovasti ja taputtele sen sisältö sormin puhdistetulle kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle. Käytä koko sisältö maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Tämän jälkeen voit levittää ihollesi tavanomaiset ihonhoitorutiinisi, myös meikin, jos käytät ampullia aamulla. Vesimäisten ampullien sisällön voi levittää suoraan silmänympärysiholle ripsiä välttäen. Öljymäisten ampullien levittämistä silmänympärysiholle tulee välttää.

 

Energiaa, kosteutta ja raikkautta – suosikkituotteet miehen iholle

Anna lahjaksi tai hanki itselle – BABOR Men miesten tuotesarja antaa iholle energiaboostin. BABOR Men -sarjan kasvojen hoitotuotteet on suunniteltu erityisesti miehen ihon tarpeisiin. Instant Energy Ampoule on täydellinen pikkuapuri, joka antaa suuren energiasykäyksen. Ampulli sisältää vaikuttavia ainesosia kuten tauriinia, kofeiinia, B5-provitamiinia, C-vitamiinia ja hyaluronihappoa. Kaikki ainesosia, jotka antavat iholle energiaa, elinvoimaa ja kosteutta. Instant Energy Ampoule auttaa ihoa uudistumaan pitkien öiden tai rasittavien toimistopäivien jälkeen ja jättää iholle ihanan virkistyneen olon.

Miesten ihonhoito

Täydellinen look suutelupäivään

Suudella ei voi yksin, siihen tarvitaan aina kaksi. Onpa kyseessä kuuma kesädeitti tai oma kumppanisi, suunnitelkaa treffit suutelupäivän kunniaksi ja nauttikaa suutelusta. Haluamme auttaa sinua luomaan paitsi vastustamattomat pusuhuulet myös täydellisen meikin päivän kunniaksi, jonka vuoksi olemmekin koonneet sinulle jotain suosikkituotteistamme.