Acqua di Parma Naisten tuoksut

Acqua di Parma Unisex-tuoksut

Acqua di Parma Ihonhoito

Acqua di Parma Must-Haves

Suosituksemme

Acqua di Parma Oud

Valitessasi Acqua di Parma Signatures of the Sun Oud Eau de Parfum -tuoksun yllätyt sen intensiivisestä puun ja mausteiden vivahteesta. Tämä perinteinen, Milanosta kotoisin oleva, italialainen laatumerkki on olemukseltaan voimakas ja selvästi erottuva sekä äärimmäisen kestävä. Appelsiini, bergamotti, patsuli ja mitä hienoin mantelipuu tekevät tuoksusta hurmaavan!
Tutustu nyt

Colonia

Barbiere

Colonia Club

Aqua di Parma Bergamotto di Calabria

Todellinen klassikkotuoksu naisille ja miehille Acqua di Parmalta! Eau de Toilette Bergamotto di Calabria! Bergamotti, sitruuna, seetri ja myski tuovat tähän tuoksuun mukaansatempaavaa energiaa ja antavat sille raikkaan ja lämpimän sävyn.
Tutustu nyt

Acqua di Parma Colonia Body Lotion

Hemmottele ihoasi huolellisesti valikoiduilla, luonnollisilla ainesosilla ja ravintoaineilla! Colonia Body Lotion huolehtii ihostasi raviten sitä vehnänalkiosta, avokadosta ja hevoskastanjasta saatavilla uutteilla ja antaen sille erityisen paljon kosteutta. Voiteen tuoksuna on upea sekoitus bergamottia, hienoa italialaista sitruunaa ja ripaus rosmariinia – sekoitus sisilialaisia tuoksuja, jotka tuovat mieleen vanhat perinteet.
Tutustu nyt

Mirto di Panarea

Upeannäköinen tuoksukynttilä Mirto di Panarea levittää ympärilleen intensiivistä ja raikasta hyvän olon tuoksua, johon yhdistyy häivähdys Välimeren tunnelmaa. Italialaisen sitruunan, bergamotin, basilikan ja myrtin muodostama latvatuoksu luo tilaan Panarea-saaren ajatonta kauneutta. Acqua di Parman perhosin koristeltu kaunis kynttilä sopii sekä sisustukseen että lahjaksi. Mirto di Panarean tuoksukynttilää on tarjolla vain rajoitettu erä. 50 tunnin paloajallaan kynttilä levittää ympärilleen Acqua di Parman ihanaa dolce vitaa kotiin kuin kotiin.
Tutustu nyt