Skincare Highlight: Asian Beauty

Aasialaisessa kosmetiikassa kauneus ja estetiikka yhdistyvät terveyteen ja hyvinvointiin. Vuosisatoja vanha tietämys ja nykypäivän tiede ovat luoneet pohjan aasialaisten ihonhoitotuotteiden ainutlaatuiselle koostumukselle ja tehneet niistä tuotteita, jotka tunnetaan laadustaan ja tehostaan ympäri maailman.
Yhdistämällä luonnolliset ainesosat, kuten riisi, ginseng, vihreä tee ja merilevä, sekä kehittynyt teknologia saadaan aikaan tuotteita, jotka pitävät ihon terveenä ja hehkuvana.

Inspiroidu nyt Aasian kulttuurista ja laajenna ihonhoitorutiinejasi.

Aasialaisia kauneustuotemerkkejä, joihin ihastut

 

Löydä korealaisen kauneudenhoidon salaisuudet: K-Beauty – ihastuttava, hehkuva iho.

Aasialaiset kauneudenhoitotuotteet on mukautettu erityisesti kunkin ihotyypin tarpeisiin. Saatavana onkin laaja valikoima erilaisia tuotteita, kuten seerumeita, naamioita, voiteita ja öljyjä, jotka on kehitetty tiettyjä iho-ongelmia kuten ryppyjä, tummia läikkiä, aknea tai ihon punoitusta varten, ja joita voidaan yhdistellä keskenään.

Erityisen suosittua nykyisin on K-Beauty eli korealaiset kauneustuotteet ja kauneudenhoitorutiinit. Korealaiseen kauneudenhoitoon kuuluu useimmiten useita vaiheita, joilla varmistetaan, että iho tulee optimaalisesti hoidetuksi.
Me kerromme sinulle vaihe vaiheelta, kuinka voit hyödyntää K-Beauty-rutiineja ja mitä tuotteita siihen tarvitset.

 

9-vaiheinen korealainen ihonhoitorutiini

Vaihe 1: Puhdistusöljy

Levitä puhdistusöljy kuivalle kasvojen iholle, hiero ja huuhtele lopuksi pois haalealla vedellä. Näin saat poistettua iholtasi lian, meikin ja talin, ja estät samalla ihoa kuivumasta.

Vaihe 2: Puhdistusgeeli

Levitä kostutetulle iholle puhdistusgeeli tai -emulsio ja hiero sitä pyörittävin liikkein. Tämä auttaa pienentämään ihohuokosia ja puhdistaa ihon siten, että se pysyy kirkkaana ja heleänä.

Vaihe 3: Kuorinta

Iho tulee kuoria säännöllisesti kerran tai kahdesti viikossa, jotta se pysyy hehkuvana. Kuorinta poistaa kuolleen ihosolukon ja edistää ihon uudistumista.

Vaihe 4: Kasvovesi

Levitä kasvovesi kasvoille vanulapun avulla. Kasvoveden sisältämät ainesosat kosteuttavat ihoa ja valmistelevat sen seuraavia hoitovaiheita varten.
Vaihe 5: Hoitoneste

Korealaisen kauneudenhoidon tärkein vaihe on hoitoneste! Se toimii kahdella tapaa: kosteuttaa ihoa ja varmistaa, että ihonhoitotuotteiden ravinteet imeytyvät kunnolla ihoon tuoden iholle nuorekasta ilmettä.
Vaihe 6: Seerumi

Seerumit, boosterit, ampullit – nämä tuotteet valitaan oman ihotyypin tarpeiden perusteella. Ne auttavat vaalentamaan kasvojen tummia alueita, pienentämään ihohuokosia tai lieventämään juonteita.

Vaihe 7: Silmänympärysvoide

Ravitseva silmänympärysvoide auttaa pehmentämään ohutta ja herkkää silmänalusihoa. Kohdennetulla hoidolla minimoidaan tummat silmänaluset ja turvotukset, ja saadaan silmät säteilemään kauniisti.

Vaihe 8: Ihon kosteutus

Runsas ihon kosteutus on ominaista korealaiselle kauneudenhoidolle. Käytä päivisin kevyttä emulsiota ja öisin ravitsevaa voidetta. Näin saat kosteuden pysymään ihollasi ja suojaat sitä samalla ympäristön vaikutuksilta.

Vaihe 9: Aurinkosuoja

Viimeisenä vaiheena iholle tulee levittää aurinkosuoja. Päivittäinen aurinkosuojatuotteen käyttö suojaa ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä, ja sitä tulee käyttää myös talvisin, vaikkei auringon paiste silloin tunnukaan niin voimakkaalta.

 

Lisävinkki K-Beauty-ihonhoitoon

Varmista ihosi hehku ja hemmottele sitä ripauksella ylimääräistä raikkautta: käytä kosteuttavaa kasvonaamiota kahdesta kolmeen kertaa viikossa ennen silmänympärysvoiteen levittämistä.

 

Muita tuotteita, jotka saattavat kiinnostaa sinua