Tutustu täydellisiin ystävänpäivälahjoihin

Paras rakkaudenosoitus

Suosituksemme ystävänpäiväksi

Vailla viime hetken lahjaa? Tutustu lahjakortteihimme!

Muita rakastuttavan ihania tuotteita

Ystävänpäivälahjat: pieniä huomionosoituksia rakkaille

Rakkaudella valitut ystävänpäivälahjat ovat upea tapa ilahduttaa vuosittain rakkaimpia ystäviä ja kiittää heitä yhteisistä hetkistä. Ystävien kesken annettavien lahjojen lisäksi myös vastarakastuneet antavat toisilleen lahjoja ystävänpäivänä osoittaakseen rakkauttaan. Yksi perinteinen ystävänpäivälahjaidea on ihastuttava hajuvesi. Verkkokaupastamme löydät jokaiseen makuun ja budjettiin sopivia tuoksuja: ylellisistä erityistuoksuista aina monikäyttöisiin arkituoksuihin.

Ystävänpäivälahja naiselle

Suosittuja lahjaideoita naiselle ystävänpäivänä ovat upeat hajuvedet tai ylelliset hoitotuotteet. Naisten tuoksu on aina erinomainen lahjaidea ystävänpäivänä. Onko rakkaimmallasi oma suosikkituoksunsa? Useat tuotemerkit tarjoavat hajuvesien lisäksi samaan sarjaan kuuluvia suihkugeelejä, kylpytuotteita tai voiteita. Nämä täydentävät upeasti hajuveden tuoksua ja päästävät sen oikeuksiinsa. Toinen ihastuttava idea ystävänpäivälahjaksi naiselle on laadukas ja ylellinen meikkituote. parfumdreams tarjoaa samettisia huulipunia, silkkisiä poskipunia ja kirkkaita kynsilakkoja.

Ystävänpäivälahja miehelle

Miehelle ystävänpäivälahjaksi sopii myös erinomaisesti uusi tuoksu. Myös tuoksupakkaukset ovat perinteinen valinta lahjaksi miehelle. Niissä on tuoksun lisäksi yhteensopiva hoito- tai suihkutuote. Näin uusi tuoksu pääsee täysimittaisesti oikeuksiinsa.

Ystävänpäivätuotteet 2023 – parfumdreams

Etsitkö täydellistä ystävänpäivälahjaa ystävälle, puolisolle tai muulle erityiselle ihmiselle? parfumdreams tarjoaa erinomaisia lahjoja, joilla muistat tärkeitä ihmisiä. Tutustu valikoimaan upeita hajuvesiä ja laadukkaita kosmetiikkatuotteita. Osta nyt ystävänpäivälahjasi helposti ja mukavasti verkossa ja saat sen toimitettuna haluamaasi osoitteeseen.

Ystävänpäivä tarjous sinun iloksesi

Jotta lahjan antaminen olisi entistä ihanampaa, parfumdreams tarjoaa joka vuosi upeita ystävänpäiväalennuksia ja tarjouksia. Mikään ei varmasti ole liian kallista rakkaimmillesi, mutta meidän edullisilla hinnoillamme kaikkein ylellisimmätkin tuoksut ja kosmetiikkatuotteet ovat saatavillasi. Toteuta nyt sinun ja rakkaimpiesi ihanimmat hajuvesiunelmat.

Miksi annamme ystävänpäivälahjoja rakkaillemme 14. helmikuuta?

Ystävänpäivän alkuperästä on erilaisia teorioita. Yksi tunnetuimmista on legenda Pyhästä Valentinuksesta. Hänen kerrotaan vihkineen rakastavaisia 200-luvulla, vaikka silloinen keisari oli kieltänyt sen. Lopuksi hän oli lahjoittanut vihkiparille kukkia puutarhastaan. Historioitsijat sen sijaan liittävät ystävänpäivän pakanallisiin, esikristillisiin tapoihin.