Tilaa uutiskirjeemme ja hyödy eksklusiivisista alennuksista, ammattilaisten vinkeistä ja paljosta muusta!

Menu

Parfumdreams

Enemmän kuin lahjoja, juhli ystävänpäivää kanssamme

14. helmikuuta kaikessa on kyse rakkaudesta – osoitatpa sitä itsellesi, ystävillesi tai elämäsi tärkeimmälle henkilölle. Tämä ainutlaatuinen päivä on oiva tilaisuus osoittaa kiintymystä ja arvostusta. Löydä nyt ihastuttavat lahjaideat, jotka saavat sydämet sykkimään ja tarjoavat unohtumattomia hetkiä.

Löydä lahjaideoita ystävänpäiväksi

Enemmän kuin kukkia: yhteinen wellness-ilta ja kahdenkeskistä aikaa

Haluatko yllättää kumppanisi jollain erityisellä? Miten olisi romanttinen wellness-ilta kotona? Rakkaasi ihastuu siihen varmasti ja arvostaa sitä enemmän kuin tavanomaista illallista tai ystävänpäivän lahjaa.
Hanki nyt jokin rentouttavista kylpytuotteista ja hierontaöljyistä, ja luo aistillinen hetki teille kahdelle. Sytytä vielä muutama tuoksukynttilä ja voilà, ystävänpäivän iltanne on valmis alkamaan. Hemmotelkaa toisianne ja nauttikaa yhdessäolosta.

Muita rakastuttavan ihania tuotteita

Enemmän kuin rakkautta – löydä lisää lahjaideoita

Ystävänpäivälahjat 2024: pieniä huomionosoituksia rakkaille

Rakkaudella valitut ystävänpäivälahjat ovat upea tapa ilahduttaa vuosittain rakkaimpia ystäviä ja kiittää heitä yhteisistä hetkistä. Ystävien kesken annettavien lahjojen lisäksi myös vastarakastuneet antavat toisilleen lahjoja ystävänpäivänä osoittaakseen rakkauttaan. Yksi perinteinen ystävänpäivälahjaidea on ihastuttava hajuvesi. Verkkokaupastamme löydät jokaiseen makuun ja budjettiin sopivia tuoksuja: ylellisistä erityistuoksuista aina monikäyttöisiin arkituoksuihin.

Ystävänpäivälahja naiselle

Suosittuja lahjaideoita naiselle ystävänpäivänä ovat upeat hajuvedet tai ylelliset hoitotuotteet. Naisten tuoksu on aina erinomainen lahjaidea ystävänpäivänä. Onko rakkaimmallasi oma suosikkituoksunsa? Useat tuotemerkit tarjoavat hajuvesien lisäksi samaan sarjaan kuuluvia suihkugeelejä, kylpytuotteita tai voiteita. Nämä täydentävät upeasti hajuveden tuoksua ja päästävät sen oikeuksiinsa. Toinen ihastuttava idea ystävänpäivälahjaksi naiselle on laadukas ja ylellinen meikkituote. parfumdreams tarjoaa samettisia huulipunia, silkkisiä poskipunia ja kirkkaita kynsilakkoja.

Ystävänpäivälahja miehelle

Miehelle ystävänpäivälahjaksi sopii myös erinomaisesti uusi tuoksu. Myös tuoksupakkaukset ovat perinteinen valinta lahjaksi miehelle. Niissä on tuoksun lisäksi yhteensopiva hoito- tai suihkutuote. Näin uusi tuoksu pääsee täysimittaisesti oikeuksiinsa.

Ystävänpäivätuotteet 2024 – parfumdreams

Etsitkö täydellistä ystävänpäivälahjaa ystävälle, puolisolle tai muulle erityiselle ihmiselle? parfumdreams tarjoaa erinomaisia lahjoja, joilla muistat tärkeitä ihmisiä. Tutustu valikoimaan upeita hajuvesiä ja laadukkaita kosmetiikkatuotteita. Osta nyt ystävänpäivälahjasi helposti ja mukavasti verkossa ja saat sen toimitettuna haluamaasi osoitteeseen.

Ystävänpäivä tarjous sinun iloksesi

Jotta lahjan antaminen olisi entistä ihanampaa, parfumdreams tarjoaa joka vuosi upeita ystävänpäiväalennuksia ja tarjouksia. Mikään ei varmasti ole liian kallista rakkaimmillesi, mutta meidän edullisilla hinnoillamme kaikkein ylellisimmätkin tuoksut ja kosmetiikkatuotteet ovat saatavillasi. Toteuta nyt sinun ja rakkaimpiesi ihanimmat hajuvesiunelmat.

Miksi annamme ystävänpäivälahjoja rakkaillemme 14. helmikuuta?

Ystävänpäivän alkuperästä on erilaisia teorioita. Yksi tunnetuimmista on legenda Pyhästä Valentinuksesta. Hänen kerrotaan vihkineen rakastavaisia 200-luvulla, vaikka silloinen keisari oli kieltänyt sen. Lopuksi hän oli lahjoittanut vihkiparille kukkia puutarhastaan. Historioitsijat sen sijaan liittävät ystävänpäivän pakanallisiin, esikristillisiin tapoihin.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 04.04.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube