Ystävänpäivän lahjaideoita

Ystävänpäivänä rakastavaiset antavat toisilleen lahjoja kiintymyksensä osoitukseksi. Tämä tapa on peräisin varaiselta keskiajalta ja se on levinnyt Iso-Britanniasta kaikkialle maailmaan. Pienet huomaavaisuudenosoitukset kukkien muodossa ovat suosittuja. Mutta täytyykö sen olla aina kukkia? Viettelevä tuoksu saa aistit liikkeelle ja etenkin ystävänpäivänä Amorin nuolet viuhumaan.

Naisille

Tutustu nyt

Pieniä huomaavaisuudenosoituksia

Tutustu nyt

Miehille

Tutustu nyt

Kumppaneiden tuoksut

Tutustu nyt

Lahjavinkkimme ystävänpäiväksi


Suosituksemme rakastuneiden päiväksi

Parituoksut: Ystävänpäivälahjat erityisellä tuoksulla

ParituoksutChloé Love Story

Chloé Love Story

Aistikas intohimo ja intimiteetti loihtivat Chloén Love Story -Eau de Parfumin: !

Tämä lemmenparfyymi lumoaa nerolin raikkailla elementeillä ja vaikuttaa silti aistikkaalta appelsiininkukkien ansiosta. Sykkivä naisellisuus tuoksusommitelman sydämessä ilmaistaan onnenkukan, tuoksuköynnöksen muodossa. Chloé Love Story– kunnianosoitus naisellisuudelle ja vapaudelle ja täydellinen lahja sydämesi kuningattarelle.

Osta nyt!

Love Rose Cosmetics bei parfumdreams

Love Rose Cosmetics

Ruusun voimaa rakastavien päivänä

Love Rose Cosmetics in tuotteissa piilee ruusunlehtien luonnollinen voima. Kasvohoito toimittaa arvokkaita ainesosia ja vähentää rasituksia. Ruusuhoidon ainutlaatuinen tuntuma ja huumaava tuoksu saa sinut vaikuttamaan raikkaalta ja ruusuiselta myös ilman meikkiä. Inspiroidu Love Rose Cosmeticsista ja loihdi ihollesi ystävänpäivänä helposti tärkeä hehku.

Tutustu nyt

Love Rose Cosmetics
Emporio Armani YOU

Partner in Crime

Emporio Armanin tuoksupari YOU on täydellinen parilahja ystävänpäiväksi.

Stronger With You Intensely miehelle yhdistää itämaiset tuoksunuotit aromaattisiin mausteisiin ja hempeisiin akordeihin. Persoonallinen miesten tuoksu, joka vaikuttaa mausteisten, makeiden ja itämaisten nuottiensa jännittävän yhdistelmän ansiosta itsevarmalta ja kiihkeältä. Naisten hieno tuoksuelämys alkaa In Love With You -tuoksussa arvokkaan patsulin pohjanuotilla, jota täydentää ruusujen ja jasmiinin sydännuotti. Aistillisten hedelmien tuoksunuotit pyöristävät tämän ainutlaatuisen naisille tarkoitetun Eau de Parfumin latvatuoksussa.

Löydä Kumppaneiden tuoksut


*tarjous Ehdot: Ei mahdollista lunastaa käteisenä, ei voi yhdistää muihin kampanjoihin Voimassa 06.05.2020 taloutta kohti, ei koske lahjakortteja, Beauty Boxeja, Glamfume. Ei koske alennustuotteita! Parfümerie Akzente GmbH, Ust-IdNr. DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Ystävänpäivän lahjaideoita

Kiistaton ykkönen suosituimpien ystävänpäivälahjojen kisassa ovat kukkakimput. Näitä meidän Online-parfyymiliikkeemme ei voi tarjota, mutta meidän lahjaideamme tuoksuvat vähintäänkin yhtä miellyttävältä ja säilyvät lisäksi huomattavasti kauemmin! Ja usein jokin hieman epätavallisempi onkin juuri se täydellinen lahjaidea ystävänpäiväksi.

Tuoksuva rakkaudenosoitus: Parfyymi

Rakastuneiden ja rakastavien päivän kunniaksi monet suositut, hyvämaineiset parfyyminvalmistajat ovat luoneet aistillisen salaperäisiä, vietteleviä ja huumaavia parfyymejä, joista olemme koonneet sinulle tähän ainutlaatuisen valikoiman.

Näin voit löytää erityisiä ystävänpäivälahjoja miehille sekä lahjaideoita naisille helposti ja tilata ne online. Siitä riippumatta, haluatko lahjoittaa kumppanillesi romanttisen viikonlopun huipentumaksi täydellisen parfyymilahjapakkauksen useammista hoitavista ja tuoksuvista tuotteista tai pienen ja edullisen "minä tykkään sinusta" -huomionosoituksen – meidän tuoksuvat lahjamme ystävällesi ovat todella erityinen lemmenviesti, josta on iloa pitkään sekä sinulle että myös lahjan saajalle.

Ystävänpäivä – Kuinka se syntyi?

On kiisteltyä, mistä rakastavaisten tapa lahjoittaa toisilleen jotakin helmikuun 14. päivänä on saanut alkunsa.

Yksi tarina kertoo, että ystävänpäivän lahjojen ja yllätysten perinne johtaa juurensa piispa Valentin von Terniin. Hän oli vihkinyt 200-luvulla samannimisessä italialaisessa kaupungissa rakastavaisia keisarin käskyn vastaisesti ja siksi hänet teloitettiin 14. helmikuuta. Perimätiedon mukaan tämä kristitty marttyyri olisi lahjoittanut pareille puutarhastaan kukkasia vihkimisen johdosta ja näin jokaisen hänen vihkimänsä parin avioliitto oli alkanut hyvien tähtien alla.

Historiantutkijat kuitenkin hylkäävät tämän kertomuksen. Heidän mukaansa ystävänpäivä juurtaa pakanallisista, esikristillisistä tavoista.

Ystävänpäivän leviämiseen johti englantilaisen kirjailijan Geoffrey Chaucerin eläintarina "The Parliament of Fowls" (lintujen parlamentti).

Nämä säkeet 1300-luvulta kuvaavat kumppanin etsinnän kiemuroita ja hämmennystä eläinvertauksen muodossa. Koska tällöin lisäksi oletettiin, että lintujen pariutumisaika alkaa helmikuussa, alettiin rakkautta kunnioittaa helmikuussa. 1400-luvulta lähtien Englannissa juhlittiin Valentine-perinnettä ja parit alkoivat antaa toisilleen Valentine-lahjoja 14. helmikuuta pienten runojen tai huomionosoitusten muodossa.

Englantilaiset maastamuuttajat toivat perinteen sitten Amerikkaan, josta käsin se sitten saavutti myöhemmin muita maailman kolkkia.

Mitä sitten valitsitkaan, parfyymi on ystävänpäivänä jotakin kaunista ja tuoksuvaa yhteenkuuluvuutenne merkiksi.