ALE
Wella - Wellaplex - Bond Maker No1Wella - Wellaplex - Bond Maker No1

Wellaplex
Bond Maker No1 / Wella

0
500 ml
-60% ohjevähittäishinnasta

BP: € 404,52* / 1000 ml 500 ml

Saatavissa heti

Fire € 202,26*
OVH € 505,63*
sinä säästät: -60% sinä säästät: -64%
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 567384

Asiakkaat ostivat myös

Kuvaus / Wellaplex Bond Maker No1 / Wella

Alalinja: Professionals
Sarja: Wellaplex
tuotenimike: Bond Maker No1

Wellan Wellaplex Bond Maker No1 on ihanteellinen tuote hiusten vaalentamiseen tai värjäykseen kampaajalla tai kotona. Vaalennusaineeseen tai väriin sekoitettuna se auttaa rakentamaan hiuksia ja tekee niistä vahvemmat. Hiukset voidaan vaalentaa optimaalisesti. Värimolekyylit tunkeutuvat helpommin hiusrakenteeseen ja jäävät hiuksiin paremmin. Wellaplex Bond Maker No1 -tuotetta voidaan käyttää myös yksinään. Käytä Bond Maker No1:tä täydellisen tuloksen aikaansaamiseksi yhdessä Bond Stabilizer No2:n kanssa.

Ammattimaista hiustenhoitoa Wellalta

Wella on valmistanut laadukkaita, ammattitason hiustenhoitotuotteita yli sadan vuoden ajan. Wellalla on jokaiseen tarpeeseen oikea tuote. Wellaplex-tuotesarja värjätyille ja vaalennetuille hiuksille tukee kemiallista värjäys- ja vaalennusprosessia erityisellä hoitotekniikalla. Hiusten rekonstruktio ja värimolekyylien optimaalinen imeytyminen antavat voimaa ja kiiltoa sekä vähentävät hiusvaurioita. Täydennä hiustenhoitorutiinisiasi ammattimaisilla hoitotuotteilla, joilla saat upean värin tai vaalennuksen hiuksillesi.

Kysyttävää tuotteesta?

Ainesosat / Wellaplex Bond Maker No1 / Wella

No.1 Bond Maker Water/Aqua/Eau, Malic Acid, Sodium Hydroxide, Propylene Glycol, Quaternium-80, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Coceth-10, Isopropyl Alcohol, Sodium Bicarbonate, Butylene Glycol, Sodium Sulfite, PEG-35 Castor Oil, Sodium Carbonate, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, TocopherolStep

Asiakasarvostelut
0 (0 Asiakasarvostelut)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja. Arvostelujen aitoutta ei tarkisteta.

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon