ALE
Wella - Color Motion - Pre-Color Treatment Wella - Color Motion - Pre-Color Treatment

Color Motion
Pre-Color Treatment / Wella

0
185 ml
-60%

BP: € 147,78* / 1000 ml 185 ml

Saatavissa heti

€ 27,34*
Myyntihinta sitoumuksetta € 68,35*
alhaisin hinta 30 päivään: € 27,34
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 429053

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua

Kuvaus / Color Motion Pre-Color Treatment / Wella

Alalinja: Professionals Care
Sarja: Color Motion
tuotenimike: Pre-Color Treatment

Wella Color Motion Pre-Color Treatment -valmisteen avulla voit välttää epätasaista värjäystulosta hiuksissasi. Se tekee hiusten pinnasta tasaisen sileän jo ennen värjäystä. Koska hiukset ovat usein erilailla huokoisia, jotkut alueet imevät hiusvärin paremmin kuin toiset. Jotta varjojen muodostumista värjäämisessä voidaan välttää, on tärkeää luoda tasainen pohja värjäämiseen. Tässä tehtävässä sinua auttaa Wella Color Motion Pre-Color Treatment. Tuote parantaa myös hiusten kimmoisuutta ja antaa niille enemmän kiiltoa.

Helppo käyttää kuivissa hiuksissa

Wella Color Motion Color Pre-Color Treatment on erittäin helppokäyttöinen. Suihkuta tuote suoraan kuiviin hiuksiin. Keskity alueisiin, jotka näyttävät erityisen huokoisilta tai mattapintaisilta. Suihkuta, kunnes hiukset ovat kylläiset ja kuivaa sitten perusteellisesti hiustenkuivaajalla. Noin 40 pumpuniskua riittää yleensä keskipitkille hiuksille. Värjäys on tehtävä välittömästi hoidon levittämisen jälkeen. Käsittely on yhtä helppoa kuin ennenkin. Noudata vain valmistajan ohjeiden mukaisia sekoitussuhteita ja vaikutusaikoja. Varmista entistäkin parempi värjäystulos valmistajan samannimisen sarjan hoitotuotteilla.

Kysyttävää tuotteesta?

Ainesosat / Color Motion Pre-Color Treatment / Wella

Aqua/Water/Eau, Propylene Glycol, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Amodimethicone, Isopropyl Alcohol, Quaternium-80, Panthenol, Methylparaben, Parfum/Fragrance, Trideceth-12, Phenoxyethanol, Alanine, Histidine, Disodium EDTA, Citric Acid, Hydrolyzed Keratin, BHT, Sorbic Acid

Asiakasarvostelut
0 (0 Asiakasarvostelut)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja. Arvostelujen aitoutta ei tarkisteta.

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon