PREMIUM
Wella - Shine - Glam Mist GlanzsprayWella - Shine - Glam Mist Glanzspray

Shine
Glam Mist Glanzspray / Wella

1
200 ml

BP: € 67,20* / 1000 ml 200 ml

Saatavissa heti

€ 13,44*
 
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 1069564

Asiakkaat ostivat myös

Kuvaus / Shine Glam Mist Glanzspray / Wella

Alalinja: EIMI
Sarja: Shine
tuotenimike: Glam Mist Glanzspray

Varmista hiustesi ylellinen hehku Shine Glam Mist -kiiltosuihkeella, jonka valmistajana on hiussuihkeiden ja hiustenhoitotuotteiden markkinajohtajana tunnettu Wella. Tämä tuote on molempia! Hiussuihke, joka on paljon muutakin kuin pelkkä lakka: Tämän hiussuihkeen hoitavat aineet huolehtivat siitä, että hiuksesi eivät tunnu raskailta ja suojaavat erinomaisesti ulkoisilta vaikutuksilta, kuten UV-säteiltä. Kaiken kruununa on tietenkin sädehtivä kiilto, jonka ansiosta olet valmis juhliin ja gaalaillallisiin. Keräät ihailevat katseet upealla kampauksellasi – vaikket käyttäisikään massiivisia koruja tai näyttävää iltapukua!

Monipuoliset käyttökohteet: Täydellinen kiilto takaa tyylikkyyden tilanteessa kuin tilanteessa!

Wella Shine Glam Mist -kiiltosuihkeella muotoilet helposti niin pystykampaukset, sileät kampaukset kuin kiharatkin. Tämä hiussuihke kiinnittää, hoitaa ja antaa hiuksille sädehtivän kiillon muutamalla painalluksella. Varsinainen monitaituri! Tuote antaa myös UV-suojan ja suojaa tehokkaasti kosteudelta. Aerosolisuihke on kätevässä 200 ml:n pullossa, joka näyttää ylellisen tyylikkäältä kylpyhuoneen hyllyllä. Odotettavissa on unohtumattomia iltoja ja kestäviä, kauniita glamourkampauksia, jotka jäävät mieleen.

Kysyttävää tuotteesta?

Ainesosat / Shine Glam Mist Glanzspray / Wella

Butane, Disiloxane,Cyclopentasiloxane, Isobutane, Alcohol Denat.,Dimethicone, Propane, Parfum, Panthenol, HexylCinnamal, Linalool, Ethylhexyl Methoxycinnamate,Limonene, Aqua, Citronellol

Asiakasarvostelut
5 (1 Asiakasarvostelu)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja. Arvostelujen aitoutta ei tarkisteta.

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon