parfumdreams juhlii tuoksun päivää

Kukkaistuoksuja, raikkaita tai jännittäviä tuoksuja – meiltä löydät varmasti uuden suosikkisi tuoksujen päivään.

Tuoksuilla on arjessamme suuri merkitys. Olemme jatkuvasti erilaisten tuoksujen ympäröimiä, olipa kyse hajuvesistä, puhtaan pyykin tuoksusta tai kostean maan tuoksusta, joka täyttää ilman lämpimän kesäsateen jälkeen. Tuoksuilla onkin tärkeä merkitys elämässämme, vaikkemme sitä tiedostakaan, esimerkiksi kumppanin valinnan tai muistin kannalta. Havaitessamme tuoksun etsimme välittömästi muistista mielikuvia, joihin kyseinen tuoksu yhdistyy. Tuoksun päivänä 27. kesäkuuta haluammekin juhlistaa päivää yhdessä kanssasi ja esitellä sinulle erilaisia suosikkituoksuja, olipa kyseessä sitten klassikkoparfyymi, trendikäs tuoksu tai jotain erilaista. Uudista nyt kauneusrutiinisi ainutlaatuisella tuoksuvalikoimallamme!Tuoksuklassikkovalintammeparfumdreams-tuoksusuositukset

Lancôme Idôle Eau de Parfum Spray

Bvlgari Man Terrae Essence

Valentino Donna Eau de Parfum Spray

 Onko sinulla kokoelma suosikkituoksuja, joita käytät aina uudelleen arjessasi? Kausituoksut voisivat olla kokeilemisen arvoinen ajatus, ja sen lisäksi meillä on sinulle toinenkin idea. Tuoksut muistuttavat meitä tietyistä ajanjaksoista tai tapahtumista elämässämme. Jos tulossa on jokin erityinen tapahtuma kuten häät, upea loma tai valmistujaisjuhlat, valitse nyt jokin uusi tuoksu tätä erityistapahtumaa varten, ja tulevaisuudessa muistat aina tämän tapahtuman, kun käytät kyseistä tuoksua.

 

TuoksusuosikkimmeMust-Haves

GUERLAIN Nerolia Vetiver

Nerolia Vetiver on uusi GUERLAINin Aqua Allegoria -kokoelman tuoksu. Kesäinen, kevyt, sitruksisen raikas – tässä tuoksussa yhdistyvät nerolin lumoava kukkaistuoksu ja vetiverin voimakkaat nuotit raikastettuna basilikalla ja herkullisella viikunan vivahteella. Aqua Allegoria -kokoelma on siitä upea, että voit yhdistää sen eri tuoksuja toisiinsa ja luoda näin yksilöllisen ominaistuoksusi. Lisäksi kokoelma erottuu ympäristövastuullisen ajattelunsa vuoksi, sillä pullo on mahdollista täyttää uudelleen.

Acqua di Parma Colonia

Acqua di Parman Colonia-tuoksu on raikas ja elegantti kokemus. Ajaton, klassinen ja tyylikäs – tuoksu, joka kutsuu unelmoimaan rennosta ja huolettomasta kesästä. Colonia avautuu sitruksisella latvatuoksulla, jossa on sitruunaa, bergamottia ja appelsiinia. Sydäntuoksuna on harmoninen yhdistelmä laventelia, rosmariinia ja rautayrttiä, joita tukevat lämpimät puiset vivahteet. Nämä jäljittelemättömät tuoksut yhdessä ainutlaatuisen pullon kanssa tekevät siitä ajattoman klassikon.

GIVENCHY GENTLEMAN

GIVENCHYn Eau de Parfum Spray Boisée GENTLEMAN on todellinen herrasmiesten tuoksu kuten nimikin sanoo! Elegantti, intohimoinen, raikas – tuoksu, jossa on myös syvyyttä. Modernin vaikutelman luova tuoksu säteilee voimaa ja karismaa. Sydäntuoksussa yhdistyy setripuun lempeä aromi virkistäviin pelargonin ja iiriksen kukkiin. Miellyttävää lämpöä tuoksuun tuovat kaakao ja erilaiset puumaiset vivahteet. Ylellinen Gentleman Givenchy Eau de Parfum Spray Boisée ei ole tungetteleva, mutta huomataan varmasti.

 

Uutiskirje kauneusfaneille 🤍

parfumdreams-uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisenä tiedon tarjouksista, kampanjoista ja uutuuksista. Tilaa nyt uutiskirjeemme, jotta et jäisi mistään paitsi. Kerromme sinulle uusimmista trendeistä, kampanjoista ja kilpailuista! Sinua odottavat vinkit trendikkäistä meikkityyleistä, kauden ehdottomista tuotteista ja lahjaideoista, joita ei kannata missata.

Tästä pääset mukaan

 

Suosituksemme tuoksun päivään