22%* ale + 10%*** Premium-jäsenenä

Menu

Parfumdreams
4,7 (42)

Gisada Ambassador Intense Eau de Parfum Spray

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Eau de Parfum Spray,
Sarja
Ambassador Intense
Alalinja
Miesten tuoksut
Pirteä italialainen näyttelijä Michele Morrone on Gisada Ambassador Intense -mainoskampanjan kasvo. Hän säteilee maskuliinista eleganssia, joka on ominaista tälle vuodelta 2022 peräisin olevalle miesten tuoksulle. Uuden hajuveden tuoksu on makea, hedelmäinen ja mausteinen, ja se huokuu uutta sitruksisen raikkaan intensiivisyyttä alkuperäiseen Ambassadoriin verrattuna. Eau de parfum -suihkeen pitkäikäisyys ja tuoksukynnys ovat keskimääräistä paremmat; sitä markkinoi Swiss Fragrance.

Ambassador Intense - näyttävä tuoksu miehille

Sveitsiläinen Gisada-merkki on vuodesta 2013 lähtien luonut tuoksuja, jotka inspiroivat hajuvesimaailmaa laadukkailla ainesosilla ja ainutlaatuisilla koostumuksilla. Myös uusi versio, Ambassador Intense, tekee vaikutuksen ilmaisullisuudella ja selkeydellä, jotka luonnehtivat alkuperäistä koostumusta. Eau de parfum -suihke avautuu raikkailla, säkenöivillä greippi-, mandariini- ja bergamottivivahteilla päällimmäisessä tuoksussa. Aromaattinen laventeli tuo myös puhtautta ja raikkautta, joita hienovaraisesti korostaa ripaus kardemummaa ja vaaleanpunaista pippuria. Balsamisen makeuden lisäksi hajuvesi huokuu maanläheistä lämpöä, joka herättää luottamusta Gisada-tuoksuun. Se on kuitenkin myös hedelmäisempi, herkullisempi ja hieman kermaisempi kuin Ambassador. Vapaa-ajalla, keväällä, syksyllä ja talvella

ajattoman sävellyksen eloisa eleganssi

vetoaa erityisesti nuorempiin ja vanhempiin miehiin. Eau de Parfum Spray sopii erinomaisesti erityistilaisuuksiin, illalla ulos menoon tai klubille.
4,7
4,7
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 24.06.2024 saakka.


***Premium-alennus ei koske lahjakortteja. Kaikki muut ehdot löydät osoitteesta www.parfumdreams.fi/parfumdreams-premium.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube