parfumdreams Winter Wonderland

Talvi parfumdreams-verkkokaupassa: Tuotesuosituksemme kylmään talvikauteen!

Baby, it's cold outside! Löydä oikeanlaiset tuotteet, jotka suojaavat ja hoitavat ihoasi myös kylmällä. Hemmottele itseäsi omilla suosikkituotteillasi ja hehku lämpöä, vaikka ulkona olisi kylmä!

Naisille Miehille Talven hoitotuotteet Hiustenhoito talvella Self-Care Treat yourself Talven hoito-opas

parfumdreams esittelee: Hoito-opas kylmiin talvipäiviin!

Anna ihollesi sen ansaitsemaa huolenpitoa, koska se tarvitsee hoitoa päivittäin. Varsinkin talvella se vaatii paljon huolenpitoa. Iho altistuu haitallisille ympäristötekijöille ja erityisesti kylmille ulkolämpötiloille. Ihon suojaaminen ravitsevilla ja kosteuttavilla hoitotuotteilla on suositeltavaa. Vaikuttavat ainesosat, kuten sheavoi ja keramidi vahvistavat ihon suojakerrosta, e-vitamiini ja pantenoli rauhoittavat, ja aloe vera ja hyaluronaani kosteuttavat. Rauhoittava, vahvistava ja kosteuttava hoitotuote sopii täydellisesti osaksi ihonhoitorutiiniasi. Älä unohda myöskään UV-A- ja UV-B-suojaa. Inspiroidu hoito-oppaistamme ja löydä oma hoitorutiinisi.

Meidän Talven hoito-opas Naisille

Biotherm Foaming Cleanser

Biotherm Foaming Cleanser

Ihon puhdistaminen on välttämätöntä. Ympäristövaikutukset, meikki ja arjen stressi jättävät jälkensä ihollemme. Erityisesti kylmään vuodenaikaan ihosi tarvitsee erityistä huolenpitoa. Suosittelemme Biothermin Softening Foaming Cleanser -puhdistusainetta ihon hellävaraiseen puhdistukseen. Tuote sopii erityisen hyvin kuivalle iholle. Vaahdota puhdistusaine ja pieni määrä vettä käsissäsi ja hiero vaahto kasvoihisi pyörivin liikkein. Huuhtele kasvot lopuksi vedellä.

Zum Produkt
Kiehl's Super Serum

Kiehl's Super Serum

Puhdistuksen jälkeen suosittelemme käyttämään seerumia – Kiehl’sin Vital Skin-Strengthening Super Serum -seerumi on täydellinen valinta. Se heikentää ihon ennenaikaista vanhenemista aiheuttavia stressitekijöitä ja ympäristötekijöitä. Ainesosat uudistavat, elvyttävät ja suojaavat ihoa. Levitä kaksi–kolme pumppausta kasvoille ja kaulalle ja hiero varovasti.

Zum Produkt
BABOR Lipid Intense Cream

BABOR Lipid Intense Cream

Käytä lopuksi Baborin ravitsevaa Skinovage Lipid Intense Cream -voidetta. Se stimuloi lipidituotantoa ja palauttaa lipidikalvon. Arganöljyä, hyaluronihappoa ja granaattiomenauutteita sisältävä voide sopii täydellisesti ihonhoitoon talvella. Tämä kosteuttava voide sopii käytettäväksi aamulla ja illalla.

Zum Produkt

Talven suosikit Naisille

Meidän Talven hoito-opas Miehille

Shiseido Cleansing Foam

Shiseido Cleansing Foam

Puhdista ensin iho. Puhdistukseen suosittelemme Shiseidon puhdistus- ja parranajovaahtoa. Puhdistusvaahto poistaa iholta hellävaraisesti lian säilyttäen samalla ihon luonnollisen kosteuden. Täyteläinen, voidemainen vaahto sopii erinomaisesti myös parranajoon. Se rauhoittaa ihoa ja luo vastustamattoman raikkauden tunteen.

Zum Produkt
ChloeRoseTangerine

Sober Timeshift Anti Aging Serum

Soberin Timeshift Anti Aging Serum -seerumi on ehdoton osa ihonhoitorutiinia. Aloe vera, vihreä tee ja peptidit kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa talvella ja tekevät siitä kimmoisan. Anti-Aging-seerumi lisää kollageenin tuotantoa ja vähentää uurteita näkyvästi. Seerumi levitetään puhdistetuille kasvoille ja annetaan kuivua. Täydellinen perusta ihonhoidolle.

Zum Produkt
Biotherm Homme Daily Defense

Biotherm Homme Daily Defense

Viimeistele ihonhoitorutiinisi viimeinen vaihe Biothermin Aquapower Daily Defense SPF 14 Homme -voiteella. Kosteuttava hoitotuote ei suojaa ihoa ainoastaan haitallisilta ympäristövaikutuksilta, vaan se myös kosteuttaa jopa 48 tunnin ajan. Lisäksi hoitotuote suojaa UV-säteilyltä. Sen kevyt, geelimäinen koostumus sopii täydellisesti talveen.

Zum Produkt

Talven suosikit Miehille

Meidän Talven hoito-opas Hyvä olo

Kiehl's Body Scrub Lavender

Kiehl's Body Scrub Lavender

Sileä iho on helppo saada Kiehl’sin Body Scrub Lavender Peeling -voiteella. Kuorinta puhdistaa ihoa hellävaraisesti ja valmistaa sen seuraavaa hoitoa varten. Käytä pieni määrä vartalonkuorintavoidetta. Käyttö: Levitä kostealle iholle ja hiero ihoon pyörivin ylöspäin suuntautuvin liikkein. Huuhtele lopuksi runsaalla vedellä. Nyt iho on valmis seuraavaan hoitovaiheeseen.

Zum Produkt
Organic&Botanic Body Cream

Organic & Botanic Shea Butter Body Cream

Puhdistuksen jälkeen voit hemmotella ihoasi Organic&Botanic Shea Butter Body Cream Madagascan Coconut -vartalovoiteella. Sheavoi, kaakaovoi ja kookosöljy suojaavat, rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa. Vartalovoide on tehokas hoitotuote, joka tekee ihosta sileän myös talvella.

Tuotteeseen
Acqua di Parma Cube Candle

Acqua di Parma Cube Candle

Viimeistele rentouttava hoitorutiini Acqua di Parman valkoisella Cube Candle -tuoksukynttilällä, jossa on mausteneilikan tuoksua. Nauti rentouttavista hetkistä kotona mausteneilikan ihanassa tuoksussa. Käsintehdyt, minimalistiset kynttilät sopivat täydellisesti talveen.

Tuotteeseen

Talven suosikit Hyvä olo