parfumdreams Winter Wonderland

Talvi parfumdreams-verkkokaupassa: Tuotesuosituksemme kylmään talvikauteen!

Baby, it's cold outside! Löydä oikeanlaiset tuotteet, jotka suojaavat ja hoitavat ihoasi myös kylmällä. Hemmottele itseäsi omilla suosikkituotteillasi ja hehku lämpöä, vaikka ulkona olisi kylmä!

 

Talven suosikit

Talvi -Inspiration

selfcare

Self-Care

Lue lisää!
treatyourself

Treat yourself

Näytä kaikki tuotteet
Pflegeprodukte

Talvi -Tuotemerkki

Tutustu nyt

Talvi -Perustuotteet

parfumdreams esittelee: Hoito-opas kylmiin talvipäiviin!

Päivät lyhenevät, ilma viilenee. Talvi ilmoittaa tulostaan. Tähän aikaan vuodesta iho on usein kuiva ja rosoinen. Valmistaudu tuleviin talvikuukausiin ja kosteuta ihoasi runsaasti. Tutustu hoito-oppaisiimme ja löydä sopivat tuotteet talven ihonhoitorutiiniisi.
Siirry kohtaan Talven hoito-opas

Lippenpflege

Huulten hoito

Suojaa huulesi kylminä talvikuukausina. Elizabeth Ardenin Eight Hour Lip Protection Stick suojaa ja ravitsee huuliasi jopa 8 tuntia. Lisäksi huulipuna suojaa UV-säteilyn aiheuttamilta vaurioilta ja kosteuttaa huulia runsaasti.

Kohteeseen Huulten hoito-Tuotteet
Zu den Gesichtspflege-Produkten

Kasvojen hoito

Kiehl’sin 95 prosenttisesti luonnollisista ainesosista valmistettu Glow Formula Skin Hydrator loihtii säteilevän ihon. Varsinkin pakkasella granaattiomenan uutteet ja arvokkaat mineraalit antavat iholle antioksidanttisen suojan ja riittävän kosteutuksen.

Kohteeseen Kasvojen hoito-Tuotteet
Zu den Haarpflege-Produkten

Hiusten hoito

Täydellinen tuote viikoittaiseen hiustenhoitoon. Ayurverdiset ainesosat rentouttavat päänahkaa ja lievittää stressiä. Hiero Fable & Manen HoliRoots-hiusöljyä hiuksiisi ennen pesua ja huolehdi terveestä päänahasta ja vahvoista hiusjuurista.

Hiustenhoitotuotteisiin
Zu den Handpflege-Produkten

Pehmeät kädet

L’ Occitanen ihastuttava käsivoide sopii hemmotteluun. Maito ja manteliöljy muodostavat voidemaisen koostumuksen, joka kosteuttaa käsiäsi useiden tuntien ajan. Kylmään talvikauteen täydellisesti sopiva kumppani, joka tekee käsistäsi nuorekkaan ja hoidetun näköiset!

Kohteeseen Käsien hoito-Tuotteet

Suosituksemme