Syksyn trendit 2021

Hyvästelemme kesän ja tervehdimme ihanaa, kultaista syksyä! Sinua odottavat syksyiset Beauty-trendit, tuoksu-uutuudet ja Must-Have-hoitotuotteet. Tuotesuosikeillamme huolehdit tänä syksynä lämpimistä yllätysmomenteista!

 

Syystuoksuja naiselle Syystuoksuja miehelle Syysmeikit Vartalonhoito Golden Glow Tunnelmallisia aikoja Trends Hiustenhoitoa syksyyn

XXL Eyeliner

All eyes on the eyes! Pariisin catwalkeilla todellinen Statement-tyyli, pitkät ja leveät luomien rajaukset! Levitä tätä varten luomivärisi eräänlaiseksi siiveksi silmästä poispäin.

Kirkkaan punaiset Statement-huulet

Kaikkien aikojen klassikko – punaiset huulet! Myös tänä syksynä ehdoton Must meikkirutiiniisi! Tumman silmämeikkitrendin vastakohtana huulet saavat hehkua punaisina.

Minimalism

Enemmän on vähemmän! Anna ihosi rauhoittua hieman ja jätä pois meikkivoide, maskara ja poskipuna! Kun valitset minimalistisen meikkityylin, sävytetyt päivävoiteet ja kevyet tekstuurit ovat avaimesi menestykseen!

Blush it

Poskipunatyyli on todellista hypeä! Tässä ei ole mitään sääntöjä – uskalla jotakin. Pyöreä levittäminen poskille tai pitkittäinen muotojesi korostaminen – kaikki on sallittua tänä syksynä!

Keskijakaus, Go Go Go!

Yksi klassikko lisää hiipii syksyn trendioppaaseemme: keskijakaus. Erityisesti nyt Zoom-kokousten ja etätyöskentelyn aikoina huippusuosituksemme tälle syksylle. Hillitty ja hienostunut Home Officessa, rokikas ja röyhkeä lempibaarissa – kumpikin on mahdollista!