Wellness-hetki: ota aikaa itsellesi

Pakene arjen myllerrystä ja salli itsellesi ihanan rentouttava wellness-hetki omassa kodissasi. Meiltä löydät kaiken mitä tarvitset. Päästä vain irti arjen hektisestä kiireestä ja nauti ihanasta rentoutumisesta. Home Spa -tuotteillamme muunnat kotisi hetkessä pieneksi hyvän olon keitaaksi. Inspiroidu nyt wellness-ohjeistamme ja erilaisista rutiineista ja ota hetkeksi täydellinen irtiotto arjen kiireestä ja stressistä.

Wellness-tuotteet kotiin

 

Luo oma Home Spa -hetkesi 5 vaiheessa

Vaihe 1: tunnelma Laita diffuuseriin eteeristä öljyä tai sytytä tuoksukynttilä luomaan rentouttavaa tunnelmaa. Anna rauhoittavien tuoksujen täyttää huone ja laita soimaan lempeää musiikkia.

Vaihe 2: virkistys Hemmottele ihoasi kosteuttavalla kasvonaamiolla tai silmälapuilla ja tunne, kuinka ihosi tankkaa uutta energiaa.

Vaihe 3: rentouttava kylpy Täytä kylpyamme lämpimällä vedellä ja lisää kylpysuolaa tai rauhoittavaa kylpyvaahtoa. Nauti rentouttavasta kylvystä ja päästä irti päivän stressistä. Jos sinulla ei ole kylpyammetta, tee suihkusta hyvän olon keidas. Käytä tuoksuvaa suihkugeeliä ja hemmottele itseäsi hellävaraisella kuorinnalla, joka raikastaa ja elävöittää ihoasi.

Vaihe 4: hieronnan aika Käytä laadukkaita vartaloöljyjä rentouttavaan hierontaan. Aloita lihasten lämmittely hellävaraisin liikkein ja keskity sitten niskan, hartioiden ja käsien kireyksiin ja jännityksiin. Hyvää tekevät öljyt yhdessä tietoisten hierontaliikkeiden kanssa saavat kehosi syvän rentoutumisen tilaan.
🤭 PS: Tämä vaihe sopii myös erinomaisesti toteutettavaksi yhdessä kumppanisi kanssa.

Vaihe 5: irtiotto Valmista itsellesi kuppi teetä ja ota hetki aikaa itsellesi. Lue esimerkiksi kirjaa tai kirjoita päiväkirjaa. Rauhoittumishetki auttaa sinua irtautumaan hellävaraisesti päivän tapahtumista ja valmistaa sinut nukkumaan rauhallisesti.

 

Nauti pienistä rauhoittumishetkistä

Muita rentoutumisapureita