Pääsiäinen parfumdreamsilla

Parhaat lahjaideat löydät meiltä

Mitä jos antaisit pääsiäismunien sijaan upean ja yksilöllisen lahjan pääsiäisen kunniaksi? Olemme koonneet sinulle valikoiman upeita ideoita, joilla voit ilostuttaa rakkaitasi. Anna lahjaksi ainutlaatuisia hoitotuotteita, lahjasettejä tai muita ihania suosikkituotteita. Inspiroidu nyt lahjaoppaastamme, josta löydät jokaiseen budjettiin sopivia ideoita.

Suosituksemme pääsiäiseksi

Boss Myydyimmät tuotteet

Gucci Myydyimmät tuotteet

Chloé Myydyimmät tuotteet

Keväisiä lahjaideoita kauneus- ja hoitotuotteiden ystäville. Yllätä rakkaimpasi parfumdreams-lahjakortilla pääsiäisen kunniaksi.


Lue lisää

parfumdreams esittelee: Lahjaoppaamme pääsiäiseksi!

 

Jos haluat kokeilla jotain vähemmän perinteistä ja antaa ystävillesi tai rakkaallesi pääsiäismunien sijaan pääsiäislahjan, tutustu nyt lahjaideoihimme. Olemme koonneet sinulle ideoita erilaisista lahjoista, jotka osuvat varmasti lahjansaajan sydämeen. Ja mikä parasta: voit tilata ne helposti ja mukavasti suoraan verkosta joutumatta lähtemään kotoa.

 

Pihistääkö miesystäväsi tai kumppanisi salaa hoitotuotteitasi kylpyhuoneen kaapista ja rakastaa hoitavaa kasvovoidettasi? Meiltä löydät täydellisen lahjaoppaan miehille. Siitä löydät rakkaallesi sopivia tuoksuja, ihonhoitotuotteita ja paljon muuta.
Lahjaoppaamme miehelle

Lahjaideoita miehelle

For somebunny special

Pääsiäinen on oiva tilaisuus kertoa rakkaimmillemme, kuinka paljon arvostamme heitä. Mitä jos antaisit heille ihanan pääsiäislahjan? Olemme koonneet lahjaoppaan, josta löydät nyt helposti sopivat lahjat kumppanille, sisaruksille, äidille tai parhaalle ystävällesi budjetista riippumatta.
Lahjaoppaamme naiselle

Lahjaideoita naiselle

Hot Products

*Ei mahdollista lunastaa käteisenä, ei voi yhdistää muihin kampanjoihin Voimassa 25.04.2022 taloutta kohti, ei koske lahjakortteja, Beauty Boxeja, Glamfume, CHANEL, Creed, RefectoCil, Parfums de Marly, LENGLING Parfums Munich & Montal. Ei koske alennustuotteita! Ei vähimmäistilausarvoaParfümerie Akzente GmbH, Ust-IdNr. DE813307548 AG Stgt. HRB 581012