Hääkausi: säästä nyt 25 %*

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Lavera Naamiot Kiinteyttävä hyaluronihapponaamio

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Kiinteyttävä hyaluronihapponaamio,
Sarja
Naamiot
Alalinja
Faces-kasvohoito
iho
herkkä iho, ikääntyvä iho, normaali iho
Tuotenimike
parabeeniton, säilöntäaineeton, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, vegaaninen
Laveran kiinteyttävä hyaluronihapponaamio auttaa saavuttamaan selvästi kiinteämmän ihon. Naamio sisältää 3-kertaista hyaluronihappoa ja aktiivista ainesosaa bakuchiolia. Se torjuu ihon ikääntymisprosessia, paisuttaa ihoa näkyvästi, pienet rypyt häviävät ja iho näyttää välittömästi raikkaammalta. Tämän ihonhoitotuotteen koostumus on hyvin siedetty ja erittäin tehokas. Ainesosien on osoitettu stimuloivan kehon omaa kollageenijärjestelmää, mikä vähentää ryppyjä. Hemmottele itseäsi 100 % sertifioidun luonnonkosmetiikan hyvällä fiiliksellä Lavera-naamioiden avulla. Kaava on biologisesti hajoava eikä sisällä mineraaliöljyjä, väriaineita, hajusteita tai säilöntäaineita. Hellävaraisen koostumuksen ansiosta kiinteyttävä hyaluronihapponaamio soveltuu myös herkälle iholle.

Helppo käyttää hyvinvointiin kotona

Tuo hyvinvointi- ja kylpylätunnelma kotiisi - tunnetun luonnonkosmetiikkavalmistajan naamioilla. Kiinteyttävän hyaluroninaamion kaltaisia naamioita voit käyttää kotona ja hemmotella ihoasi runsaalla kosteudella hetkessä. Optimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi levitä ohut kerros useita kertoja viikossa. Tämä ihonhoitotuote on muotoiltu niin, että pieni määrä on helppo irrottaa ja levittää. Kun olet antanut vaikuttaa kymmenen minuuttia, poista jäämät nenäliinalla tai hiero kevyesti ihoon. Yhdistä muiden Laveran kiinteyttävän ihonhoitosarjan tuotteiden kanssa optimaalisten tulosten saavuttamiseksi.
Käyttö
Levitä ohut kerros naamiona useita kertoja viikossa. Poista jäljelle jäänyt naamio 10 minuutin kuluttua nenäliinalla tai hiero kevyesti. Vältä suun ja silmien aluetta. Sopii myös herkille ihotyypeille. Optimaalisen hoitotuloksen saavuttamiseksi käytä myös muita kiinteyttävän hoitolinjamme tuotteita: Kiinteyttävä päivähoito, Kiinteyttävä yöhoito, Kiinteyttävä silmänhoito ja Kiinteyttävä seerumi.


0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 28.05.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube