Hääkausi: säästä nyt 25 %*

Menu

Parfumdreams
5 (2)

Lavera Kasvohoito Puhdistusvaahto

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Puhdistusvaahto,
Sarja
Kasvohoito
Alalinja
Basis Sensitiv
iho
herkkä iho
ominaisuus
hoitava, puhdistava
Iho
vaahto
Tuotenimike
hajusteeton, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, vegaaninen
Laveran korkealaatuinen kasvohoito tarjoaa puhdistuksen ja hoidon yhdellä käyttökerralla. Voit levittää puhdistusvaahtoa hellävaraisesti aamulla ja illalla, mutta myös niiden välillä, kasvojen herkälle iholle. Ihonhoito imeytyy syvälle ihohuokosiin ja poistaa kaikki jäämät täydellisesti. Sinut palkitaan kauniilla iholla ja tunnistat ihonhoidon syvän vaikutuksen jo muutaman käyttökerran jälkeen. Iho saa ruusuisen hehkun ja tuntuu sileältä ja terveeltä.

Vegaaninen tuote on kehitetty herkälle iholle

, se sisältää vain laadukkaita ainesosia, jotka eivät ärsytä kasvojen herkkiä alueita ja sopii kaikille ihotyypeille. Valitse puhdistusvaahto, jos etsit ihonhoitoainetta, joka koostuu korkealaatuisista luomukomponenteista ja on erityisen hellävarainen kasvoillesi. Lavera-kasvohoito sisältää aitoa luomumanteliöljyä yhdistettynä korkealaatuiseen luomualoe veraan. Jos käytät ihonhoitoa päivittäin, Lavera peittää kasvosi kuin herkkä, suojaava kalvo. Tunnet olosi raikkaaksi ja voit aloittaa päivän tai lähteä kotiin rentoutuneena. Puhdistusvaahdon avulla valitset puhtaan luonnonkosmetiikan, joka on juuri oikea valinta päivittäiseen kasvojenhoitoon ihotyypistä riippumatta.
0,0
0
Asiakasarvostelut
You might also be interested in

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 28.05.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube