Hääkausi: säästä nyt 25 %*

Menu

Parfumdreams
4 (52)

L’Oréal Professionnel Paris Serie Expert Kopfhaut Anti-Hair thinning Purifier & Bodifier Shampoo

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Anti-Hair thinning Purifier & Bodifier Shampoo,
Sarja
Serie Expert Kopfhaut
Alalinja
Hiustenhoito
Vaikutus
tuuheuttava
L'Oréal Professionnel Paris Anti-Hair thinning Purifier & Bodifier Shampoo Expert Scalp -sarjasta on kehitetty yhteistyössä kampaajien kanssa. Se on ihanteellinen valinta puhdistamaan ohentuvat hiukset hellävaraisesti ja antamaan niille lisää tiheyttä. Hiushampoo on rikastettu erittäin tehokkaalla Serioxylilla. Tämä ainesosa torjuu hiustenlähtöä kohdennetusti ja antaa paksummat, paremmin hallittavissa olevat ja tiiviimmät hiukset, joissa on enemmän volyymia ja kiiltoa. Samalla shampoo poistaa päänahasta ja hiuksista epäpuhtaudet, ylimääräisen talin ja muut saostumat. Kaava sisältää myös magnesiumsuolaa. Tämä onnistuu poistamaan jäämiä hiusjuurista ja parantamaan terveellistä hiusten kasvua. Mutta ei siinä vielä kaikki! Perusteellisen puhdistuksen ja hiustenlähtöä ehkäisevän vaikutuksen lisäksi shampoo tekee vaikutuksen intensiivisellä hoitovaikutuksellaan.

Miten L'Oréal Professionnel Paris Anti-Hair thinning Purifier & Bodifier Shampoo -shampoota käytetään

. Levitä Serie Expert -päänahan shampoo tasaisesti kosteaan päänahkaan ja hiuksiin. Hiero sitten tuotetta varovasti sormenpäilläsi, kunnes muodostuu kevyt vaahto. Lyhyen hieronnan jälkeen huuhtele hiusten ohenemisen estävä shampoo huolellisesti pois kirkkaalla, haalealla vedellä. L'Oréal Professionnel Paris -tuotteen säännöllinen käyttö on välttämätöntä parhaiden mahdollisten tulosten saavuttamiseksi.
Käyttö
Levitä tasaisesti kosteaan päänahkaan ja hiuksiin. Vaahdota varovasti sormenpään pehmeimmällä osalla, kunnes muodostuu kevyt vaahto. Huuhtele sitten huolellisesti.
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 28.05.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube