parfumdreams juhlistaa kaikkia isiä!

Kiitos isä! Kiitos, että olet olemassa. Monipuolisilla miehille tarkoitettujen tuoksujen, hoitotuotteiden ja tarvikkeiden valikoimalla taiot jokaiselle isälle hymyn kasvoille. Olipa kyseessä supersankari, urheiluasiantuntija tai Daddy Cool – takaamme iloiset yllätykset!

Lahjaideat isänpäiväksi

Isien tuoksuvalikoima

Tuoksuvat lahjaideamme huolehtivat yllätysmomenteista.

Hoitotuotteet isälle

Tutustu miehille tarkoitettujen hoitotuotteittemme valikoimaan.

Lahjapakkaukset miehelle

Selaa miehille tarkoitettujen lahjapakkausten valikoimaa.

Suosikkimme isänpäiväksi

Huolehdi yllätysmomenteista!

Ambassador For Men

L'Homme Prada

Acqua di Giò Homme

Suosituksemme isänpäiväksi

isänpäivälahjat rakkaudella

Isänpäivänä juhlimme rakkaita, avuliaita ja luotettavia isiä, jotka ovat aina apunamme. Sopivan isänpäivälahjan löytäminen ei kuitenkaan ole aivan helppoa. Lahjan antamisen kultainen sääntö kuuluu, että sen tulee tulla sydämestä.

Hyväntuoksuisia isänpäivälahjaideoita

Etkö ole vielä keksinyt hyvää ideaa isänpäivälahjaksi isälle tai papalle? Inspiroidu parfumdreamsin valikoimasta ja tutustu miesten tuotteisiin. Täältä löydät isänpäivään 2022 kaikkea, mitä isä rakastaa:

  • Tuoksut: Pitääkö isäsi urheilullisen raikkaasta vai puisen kirpeästä? Jos tiedät, millaisesta tuoksusta isäsi pitää, tuoksu on erinomainen valinta isänpäivälahjaksi. Sillä kukapa isä ei haluaisi tuoksua hyvältä merkkipäivänään?
  • Tuoksupakkaukset: Tuoksun ja hoitotuotteen sisältävät pakkaukset, jotka sisältävät esimerkiksi yhteensopivan tuoksugeelin tai vartalovoiteen, ilahduttavat isääsi varmasti – etenkin, jos tiedät hänen suosikkituoksunsa.
  • Parranhoitotuotteet: Näyttävä parta tarvitsee paljon hoitoa ja muotoilua. Meiltä löydät mm. partageelit, partavahat ja partaöljyt – kaiken, mitä isäsi parta tarvitsee näyttääkseen upealta. Jos isäsi on mieluummin ilman partaa, lahjoita hänelle hyväntuoksuinen ja hoitava after shave -tuote levitettäväksi parranajon jälkeen.

Mihin tuotteeseen sitten päädytkään isäsi ja pappasi iloitsee varmasti jokaisesta isänpäivälahjasta, jonka olet hänelle rakkaudella hankkinut.

Viime hetken isänpäivälahjat

Muistitko tänä vuonna vasta viime tipassa isänpäivälahjan? Siinä tapauksessa parfumdreams-lahjakortti on täydellinen ratkaisu: Lähetämme sinulle lahjakortin valitsemassasi mallissa heti oston jälkeen. Näin isäsi voi itse valita mieleisensä lahjan verkkokaupasta ja saa juuri sitä, mitä on aina halunnut.

Osta isänpäivälahjat parfumdreamsiltä

parfumdreams tarjoaa suuren valikoiman lahjoja, joilla ilahdutat isääsi: tuotevalikoimasta löydät niin jokapäiväiset hoitotuotteet kuin ylelliset tuoksut ja upeasti pakatut lahjapakkaukset. Hyödynnä säännölliset tarjoukset ja jatkuvasti edulliset hinnat – ja ehkä löydät myös jotain pientä ja ihanaa itsellesi.