22%* ale + 10%*** Premium-jäsenenä

Menu

Parfumdreams
4,7 (40)

DIOR J'adore Parfum d’eau

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
Päätuoksu
jasmiini, magnolia, neroli
Sydäntuoksu
jasmiini, magnolia, neroli
Pohjatuoksu
jasmiini, magnolia, neroli
tuotenimike
Parfum d’eau,
Sarja
J'adore
Alalinja
Naisten tuoksut
tuoksusuuntaus
kukkais-
Löydä J'adore Parfum d'eau, Diorin uusin luomus: veden ja kukkien tiiviste, joka tulkitsee uudelleen J'adoren vuodesta 1999 lähtien antaman nautintolupauksen ennennäkemättömän aistikkaaksi tuoksuksi.

J'adore Parfum d'eau ilmentää J'adoren ikonisen kukkaistuoksun täsmällisesti: se irtautuu perinteisestä kolmijakoisesta jaottelusta päähän, sydämeen ja pohjaan ja huokuu välitöntä tuoksua arabialaisen jasmiinin, nerolin ja magnolian sävyillä.

Tämän mattapintaisessa opaalinvalkoisessa pullossa olevan tuoksun kaava on ensimmäinen laatuaan Diorilla. Myös tuoksutapa on uusi: J'adore Parfum d'eau suihkutetaan runsaana pilvenä, joka ympäröi ihon.
Käyttö
Suihkuta J'adore Parfum d'eau -parfyymia runsaasti iholle tai hiuksiin ja koe uudenlainen hajuvesi: kietoudu ihosi lempeään pilveen - yhä uudelleen ja uudelleen, niin usein kuin haluat.
4,7
4,6
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 24.06.2024 saakka.


***Premium-alennus ei koske lahjakortteja. Kaikki muut ehdot löydät osoitteesta www.parfumdreams.fi/parfumdreams-premium.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube