Clinique - Kosteuttava hoito - Superdefense Gel SPF 40 Clinique - Kosteuttava hoito - Superdefense Gel SPF 40 Clinique - Kosteuttava hoito - Superdefense Gel SPF 40

Kosteuttava hoito
Superdefense Gel SPF 40 / Clinique

1
 
30 ml
-18%

BP: € 96,50* / 100 ml 30 ml

Saatavissa heti

€ 28,95*
€ 35,43*
 
50 ml
-17%

BP: € 89,90* / 100 ml 50 ml

Saatavissa heti

€ 44,95*
€ 54,18*
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 533555

Kuvaus / Kosteuttava hoito Superdefense Gel SPF 40 / Clinique

Clinique Superdefense Gel SPF 40 on kaikille ihotyypeille sopiva päiväkosteusvoide. Kevyen koostumuksensa ansiosta se kosteuttaa ihoa ihanteellisesti ja virkistää ihoa jopa kahdentoista tunnin ajan. Tämä kasvohoito tasoittaa epätasaisuudet ja pienet rypyt. Kasviuutteet, kofeiini ja kreatiinin ja karnitiinin yhdistelmä antavat iholle energiaa ja kirkastavat kalpean ihon.

Optimaalinen ihon suojaus hyökkääjiltä

Samanaikaisesti kasvohoito toimii Cliniquen kehittämän Stop Signs (TM) -teknologian ansiosta kuin suojakilpi ennenaikaista ihon vanhenemista vastaan. Korkea SPF 40 -suojakerroin estää haitallisia UVA/UVB-säteitä - yksi ihon varhaisen ikääntymisen tärkeimmistä aiheuttajista. Tarkasti valikoitu sekoitus antioksidantteja, kuten C- ja E-vitamiinia, suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Superdefense Gel SPF 40 on hien- ja kosteuden kestävä. Öljytön koostumus on kevyt ja miellyttävä iholla. Tämä kosteusvoide on Cliniquen Clean-filosofian mukaisesti allergiatestattu, alkoholiton eikä sisällä hajusteita ja keinotekoisia väriaineita.

Kysyttävää tuotteesta?

Asiakkaat ostivat myös

Asiakasarvostelut
5 (1 Asiakasarvostelu)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon