Clinique - Kasvojenpuhdistusaine - Foaming Sonic Facial Soap Clinique - Kasvojenpuhdistusaine - Foaming Sonic Facial Soap

Kasvojenpuhdistusaine
Foaming Sonic Facial Soap / Clinique

5
 
150 ml
-17%

BP: € 14,63* / 100 ml 150 ml

Saatavissa heti

€ 21,95*
€ 26,57*
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 812963

Kuvaus / Kasvojenpuhdistusaine Foaming Sonic Facial Soap / Clinique

Cliniquen Foaming Sonic Facial Soap Gel on kasvojen puhdistusaine kaikille ihotyypeille. Kevyesti vaahtoutuva puhdistusaine puhdistaa pienten hiukkasten avulla ihohuokoset vielä tarkemmin liasta, hiestä ja talista. Iho tuntuu elinvoimaisemmalta, raikkaammalta ja terveemmältä heti puhdistuksen jälkeen - tunne säilyy iholla tunteja. Ihanteellisesti puhdistusainetta tulisi käyttää aamuisin ylös noustessa ja iltaisin ennen nukkumaanmenoa tulehdusten, näppylöiden, mustapäiden ja ihonvärin epätasaisuuksien aktiivisesti ehkäisemiseksi. Tämän laadukkaan tuotteen hellävarainen koostumus ei sisällä haitallisia öljyjä, jotka voisivat vain tukkia huokosia entisestään.

Vaahtoava ja lempeä puhdistus

Huolimatta lempeästä puhdistuksestaan on Cliniquen Foaming Sonic Facial Soap -kasvojen puhdistusaine hyvin tehokas. Iho tuntuu heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen pehmeämmältä ja tasaisemmalta pienten hiukkasten poistaessa vielä pienemmät tukkeumat huokosten sisällä. Tuotteen käyttämisen jälkeen hoitoa tulisi täydentää tavanomaisella kosteus-, päivä- tai yövoiteella. Kasvojen puhdistusaine toimitetaan mintunvihreässä tuubissa sopivalla kannella ja se on 150 ml:n pakkauskokonsa ansiosta erittäin riittoisa kahdesti päivässä käytettäessäkin. Soveltuu yhtä lailla naisten kuin miestenkin iholle.

Kysyttävää tuotteesta?

Asiakkaat ostivat myös

Asiakasarvostelut
5 (5 Asiakasarvostelut)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon