Clinique - Ihon epäpuhtauksia vastaan - Anti-Blemish Acne Solutions Cleansing Gel Clinique - Ihon epäpuhtauksia vastaan - Anti-Blemish Acne Solutions Cleansing Gel

Ihon epäpuhtauksia vastaan
Anti-Blemish Acne Solutions Cleansing Gel / Clinique

6
 
125 ml
-21%

BP: € 16,76* / 100 ml 125 ml

Saatavissa heti

€ 20,95*
€ 26,57*
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 844583

Kuvaus / Ihon epäpuhtauksia vastaan Anti-Blemish Acne Solutions Cleansing Gel / Clinique

Cliniquen Anti-Blemish Acne Solutions Cleansing Gel on epäpuhtaalle iholle tarkoitettu tuote, joka puhdistaa hellävaraisesti, mutta perusteellisesti. Öljytön geeli muuttuu yhdessä veden kanssa kevyeksi vaahdoksi, joka puhdistaa ihon ja poistaa epäpuhtaudet. Samaan aikaan tuote hillitsee ihon liiallista rasvan tuotantoa. Iho tuntuu virkistyneeltä geelin käyttämisen jälkeen. Se on rauhoittunut ja sen pinta on sileä ja pehmeä.

Puhdistusgeeli kasvoille ja keholle

Tuotteen vaikutus perustuu sen sisältämään salisyylihappoon. Tämä ainesosa puhdistaa huokoset erityisen perusteellisesti ja sillä on anti-inflammatorinen vaikutus. Ihanteellinen lopputulos saavutetaan käyttämällä Cliniquen Anti-Blemish Acne Solutions Cleansing Gel -puhdistusgeeliä puhdistukseen aamuin illoin. Tämä tapahtuu vaahdottamalla pieni määrä geeliä kämmenellä ja levittämällä se varovasti pyörivin liikkein. Huuhtele lopuksi hyvin. Puhdistusgeeliä voidaan käyttää myös poistamaan ihon epäpuhtauksia kehossa.

Kysyttävää tuotteesta?

Asiakkaat ostivat myös

Asiakasarvostelut
5 (6 Asiakasarvostelut)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon