Clinique - 3-vaiheinen ihonhoitojärjestelmä - Clarifying Lotion 4 Clinique - 3-vaiheinen ihonhoitojärjestelmä - Clarifying Lotion 4
 
200 ml
-19%

BP: € 9,48* / 100 ml 200 ml

Saatavissa heti

€ 18,95*
€ 23,45*
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 574885

Kuvaus / 3-vaiheinen ihonhoitojärjestelmä Clarifying Lotion 4 / Clinique

Cliniquen 3-vaiheisen ihonhoitojärjestelmän Clarifying Lotion 4 kuorii rasvaisen ihon hellävaraisesti ja saa näin aikaan säteilevän ihon. Kasvavat ympäristövaikutukset ovat haaste myös ihollemme. Se näyttää usein kalpealta, väsyneeltä ja vanhemmalta. Tilanteen korjaamiseksi Clinique on kehittänyt rasvaista ihoa erityisen hellävaraisesti kuorivan Clarifying Lotion 4:n. Säännöllinen kuorinta tekee ihosta elinvoimaisemman, nuorekkaamman ja säteilevämmän. Kuolleet ihosolut poistetaan ja ihosolujen regenerointiprosessia stimuloidaan. Ihon pinnalla olevat “uudet” solut saavat ihon näyttämään nuoremmalta.

Kirkastava voide säteilevää ihoa varten

3-vaiheisen ihonhoitojärjestelmän toisessa vaiheessa käytetään kosteusvoidetta puhdistuksen jälkeen. Annostele tuotetta pieni määrä vanulapulle ja pyyhi kevyesti kasvot ja kaula. Käytä kosteusvoidetta aamuin illoin parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Lopputulos: Öljyn kiilto vähenee merkittävästi ja nykyiset epäpuhtaudet vähenevät. Kun ylimääräiset ihosolut poistetaan heijastuu valo paremmin ihon pinnalle. Hoitotuotteiden vaikuttavat ainesosat pääsevät nyt imeytymään paremmin ihoon. Lisäksi on meikkituotteiden levittäminen helpompaa ja lopputulos tasaisempi.

Kysyttävää tuotteesta?

Asiakkaat ostivat myös

Asiakasarvostelut
5 (3 Asiakasarvostelut)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon