Säästä 22 %* aurinkosuoja-, ihonhoito- ja monista muista tuotteista

Menu

Parfumdreams

Black Friday Week: FAQ

Mikä on Black Friday?

Black Friday on vuosittainen ostostapahtuma, jonka juuret ovat USA:ssa ja jota vietetään kiitospäivän jälkeisenä päivänä, ja siitä alkaa joulun myyntisesonki. Black Fridayn kunniaksi useissa kaupoissa on suuria alennuksia ja erikoistarjouksia, joille he yrittävät houkutella asiakkaita tekemään ostoksia.

Milloin on Black Friday 2023?

Black Friday on aina marraskuun neljännen torstain jälkeinen perjantai. Vuonna 2023 Black Friday on 24. marraskuuta.

Kuinka kauan Black Friday kestää?

Itse Black Friday kestää vain yhden päivän. Viime vuosina Black Friday on kuitenkin laajentunut ja siitä on kehittynyt kokonainen Black Friday Week, jolloin kaupoissa on tarjouksia ennen ja jälkeen varsinaista alennuspäivää.

Löytyykö Black Friday sekä netistä että myymälöistä?

Kyllä, Black Friday tapahtumana on sekä netissä että kivijalkaliikkeissä. Useat kauppiaat tarjoavat Black Friday -erikoistarjouksia ja kampanjoita paikan päällä liikkeissään, mikä saattaa aiheuttaa ostosryntäyksiä ja pitkiä jonoja. Myös verkkokaupoista löytyy tarjouksia, joiden perässä ei tarvitse mennä itse liikkeisiin.

Onko Black Friday paras päivä joululahjaostosten tekoon?

Black Friday voi olla hyvä päivä ostaa joululahjoja, sillä silloin useilla kaupoilla on tuntuvia alennuksia ja erikoistarjouksia. Kuitenkin myös muut ostospäivät, kuten Cyber Monday tai joulutarjoukset joulukuussa, voivat olla hyviä tilaisuuksia tehdä joululahjaostoksia. Kannattaakin vertailla hintoja ja tarjouksia ja aloittaa parhaiden tarjousten etsintä jo hyvissä ajoin.

Millaisista tuotteista löytyy Black Friday -alennuksia?

Black Friday -tarjouksista löytyy kaikenlaisia tuotteita. Alennusten suuruus riippuu täysin tarjoajasta. Erityisesti elektroniset laitteet ovat suosittuja Black Friday -tuotteita, niitä ostetaan paljon. <br><br> parfumdreams Black Friday Week tarjoaa suuren valikoiman hajuvesiä, ihonhoitotuotteita, meikkejä ja paljon muuta edulliseen tarjoushintaan.

Löydä lisää tuotteita

Beauty Black Friday -tarjoukset parfumdreamsiltä

Lopultakin musta perjantai ja parfumdreamsin Beauty Black Friday 2023 on täällä: se tarkoittaa upeita hintoja ja suurenmoisia merkkituotteita. Nyt onkin juuri oikea hetki toteuttaa hartaasti odottamasi toiveet. Tutustu upeaan valikoimaan tuoksuja, ihonhoitotuotteita ja meikkejä, ja tilaa suosikkituotteesi suoraan kotiisi.

Kaikkea kauneuden ystäville: Beauty Black Friday -tarjoukset

Löydä uusimmat kauneustuotehitit ja hyödynnä parhaat Beauty Black Friday -kosmetiikkatarjoukset. Käytätkö joka päivä samoja tuotteita? Siinä tapauksessa nyt on aika päivittää kauneusrutiinisi. Etsitpä ihonhoitotuotteita, meikkejä tai laadukkaita kauneudenhoidon välineitä, nyt kannattaa kaivaa toivelistasi esiin tai toteuttaa rakkaimpiesi toiveita. Parempaa hetkeä siihen tuskin onkaan kuin musta perjantai ja Beauty Black Friday -tarjoukset.

Beauty Black Friday 2023 – hajuvedet upeissa tarjouksissa

Täydellisen hajuveden, joka täydentää ominaisuuksia ja korostaa persoonallisuutta, ei tarvitse maksaa omaisuuksia. Löydä parhaat Beauty Black Friday -hajuvesitarjoukset ja hemmottele itseäsi ylellisellä hajuvedellä, joka tekee taatusti vaikutuksen. Älä myöskään unohda joulua: ehkä löydät samalla yhden jos toisenkin Eau de Parfum -tuoksun, joka ilahduttaa ystävääsi.

Nyt on jouluostosten aika: Beauty Black Friday Sale 2023

Joululahjojen hankintaa ei kannata jättää viime tinkaan: hyödynnä parfumdreamsin Beauty Black Friday -tarjoukset ja löydä kaikki etsimäsi lahjat hyvissä ajoin edulliseen hintaan. Valikoimastamme löydät jokaiselle sopivan lahjan. Etsitpä miesten tuoksuja, naisten hajuvesiä tai muita kauneustuotteita kuten luomivärejä tai huulipunia, meiltä löydät kaikki kauneustuotteet laadukkailta merkeiltä.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

* Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 17.04.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube