BABOR - Doctor BABOR - Tech Cellular Doc Hyaluronic Ultrasound GelBABOR - Doctor BABOR - Tech Cellular Doc Hyaluronic Ultrasound Gel

Doctor BABOR
Doc Hyaluronic Ultrasound Gel Tech Cellular / BABOR

2
200 ml

BP: € 124,75* / 1000 ml 200 ml

€ 24,95*
 
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 110508

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua

Bestsellers

Kuvaus / Doctor BABOR Doc Hyaluronic Ultrasound Gel Tech Cellular / BABOR

Alalinja: Kasvohoito
Sarja: Doctor BABOR
tuotenimike: Doc Hyaluronic Ultrasound Gel Tech Cellular

Doctor Baborin Tech Cellular -sarjan Doc Hyaluronic Ultrasound Gel on kosteuttava kontaktigeeli, joka on kehitetty erityisesti ultraäänikuvantamiseen, jossa käytetään Babor Ultrasonic Skin Activatoria. Tämä erikoisgeeli tarjoaa optimaaliset liukuominaisuudet ja antaa iholle hyaluronihappoa sekä arvokasta aloe veraa jokaisella käyttökerralla. Lisäksi glyseroli ja etanoli varmistavat, että imeytynyt kosteus säilyy ihossa pitkään. Koska tuotteessa on luovuttu väriaineista, säilöntäaineista ja hajuvesien lisäaineista johdonmukaisesti, se soveltuu myös ihmisille, joilla on erittäin herkkä tai allergiaan taipuvainen iho.

Geelin käytön on tapahduttava aina yhdessä Babor Ultrasonic Skin Activatorin kanssa

. Puhdista kasvojen iho ensin huolellisesti esivalmisteluna ennen, kuin levität Doctor Babor Tech Cellular Doc Hyaluronic Ultrasound -geeliä avokätisesti kasvojen ja kaulan alueelle. Käytä nyt ultraäänilaitetta oheisten ohjeiden mukaisesti ja pese ylimääräinen geeli huolellisesti pois sen jälkeen, kun hoito on suoritettu loppuun. Ihosi tuntuu virkeältä, se on saanut kosteutta optimaalisesti korkealaatuisten ainesosien ansiosta ja se on valmis muiden hoitotuotteiden tai meikkien käyttöön.

Kysyttävää tuotteesta?
Asiakasarvostelut
5 (2 Asiakasarvostelut)