parfumdreams esittelee asian beautyn

Aasialaisessa kosmetiikassa kauneus ja estetiikka ovat samalla tasolla terveyden ja hyvinvoinnin kanssa. Aasialaisen kosmetiikan salaisuus on innovaatiossa sekä ainesosien ja tekstuurien tehossa. Lisäksi pakkausten minimalistinen design herättää huomiota! Myös me olemme suuria faneja – tutustu aasialaisiin lempituotteisiimme!

 

Asian Beauty hacks

Aasialaisilla kosmetiikkamarkkinoilla tavoitteena on virheetön posliini-iho. Tämä kauneusihanne on juurtunut ihmisten ajatuksiin ja sitä tulee noudattaa kosmetiikan aasialaisten innovaatioiden avulla.

Asian Beauty Must-Haves

Seuraavat tuotteet ovat osoittautuneet hyödyllisiksi myös Aasian ulkopuolella:

bbcreams

BB Creams

BB-voiteet: Täydellinen yhdistelmä meikkiä ja hoitoa. Soveltuu vaaleille ihotyypeille

Jetzt entdecken
cccreams

CC Creams

CC-voiteet: Tasaa ihonsävyä ja parantaa ihon ulkonäköä. Ovat täydellinen perusta meikille!

Mehr erfahren!
sheetmasks

Sheet Masks

Sheet Masks: Nämä tunnetaan myös liinanaamioina ja ne ovat erittäin suosittuja korkean tehoainepitoisuutensa ansiosta.

Jetzt entdecken
 

Asian beautyn salaisuus on, että kaikki hoitorutiinit on sovitettu toisiinsa. Jokaiselle hoitovaiheelle on siihen määritelty tuote. Nämä hoitorutiinit tarjoavat laadukkaiden ainesosien parhaan mahdollisen käytön, edullisin hinnoin!

 

Asian Beauty -hoitorutiini

Blue Nails

1. Puhdistusöljy

1. Puhdistusöljy – Puhdistusöljyn avulla poistat meikkisi ilman jäämiä ja valmistelet ihosi ihanteellisesti.

Jetzt entdecken
Modern French

2. Puhdistusgeeli

2. Puhdistusgeeli: Puhdistusaineet ovat erottamattomia aasialaisessa luonnonkosmetiikassa – ne parantavat ihon rakennetta pysyvästi ja pienentävät huokosia.

Mehr erfahren!
Pastell Love

3. Kuorinta

3. Kuorinta: Kuorinnat ovat ratkaisevia täydellistä hehkua varten – niitä ei tulisi kuitenkaan ottaa mukaan päivittäisiin hoitorutiineihin, vaan käyttää 2 kertaa viikossa.

Jetzt entdecken
Bottega Veneta Illusione

4. Kasvovesi

4. Kasvovesi: Kasvovesi on ratkaisevaa itse ihosi hoidolle. Hyaluronin tai kollageenin kaltaiset ainesosat huolehtivat kasvovesissä ihanteellisesta hoidosta. Lisäksi kasvovesi valmistelee ihonhoitokäsittelyä optimaalisesti.

Tuotteeseen
Aqua di Parma Bergamotto di Calabria

5. Hoitoneste

5. Hoitoneste: Hoitonesteillä on kaksinkertainen tehtävä – ne toimivat sekä kasvovetenä että seerumina. Laadukkailla ainesosillaan sekä kasvoveden ja seerumin yhdistelmällä hoitonesteet huolehtivat kosteutta antavasta ihon korjauksesta ja solujen uusiutumisesta.

Tutustu nyt
BOSS The Scent For Her

6. Tehoneste

6. Tehoneste: Tehonesteillä voit sovittaa hoitorutiinisi yksilöllisten tarpeittesi mukaisesti. Seerumit, tehonesteet ja ampullit voivat tässä esimerkiksi kirkastaa tummia kohtia kasvoissa, pienentää huokosia ja minimoida rypyt.

Lue lisää
AsianAugenpflege

7. Silmien hoito

7. Silmien hoito: Silmillä on ulkomuodossamme erittäin suuri rooli ja ne kaipaavat intensiivistä ja yksilöllistä hoitoa. Silmien alueen iho on ohuempi ja herkempi kuin muissa kasvojen osissa. Laadukkaalla aasialaisella silmien hoitoaineella huolehdit siitä, että silmien ympäristö pysyy sileänä.

Jetzt entdecken
AsianFeuchtigkeitspflege

8. Kosteuttava hoito

8. Kosteuttava hoito: Oikea kosteusvoide suojaa ihoasi ja ravitsee sitä tarvittavilla ainesosilla. Se elvyttää ja kostuttaa ihoa. Ihanteellisen kosteushoidon valinta on todella erityistä ja se tapahtuu yksilöllisesti.

Mehr erfahren!
Sonnenschutz

9.Aurinkosuoja

9. Aurinkosuoja: Aasialaisen hoitorutiinin päättää aurinkosuoja. Aasialaisessa kosmetiikassa aurinkosuojan käyttö on jokaisen rutiinin salainen ainesosa – vaikka aurinko ei paistaisikaan. Suojaa voiteen tai maidon avulla ihoasi auringon vaaralliselta säteilyltä ja ehkäise näin ihon ikääntymistä ennalta.

Jetzt entdecken
Premium-merkit
Tuotemerkin esittelyyn
 
AJAX Loader