Tilaa uutiskirjeemme ja hyödy eksklusiivisista alennuksista, ammattilaisten vinkeistä ja paljosta muusta!

Menu

Parfumdreams
5 (1)

Acqua di Genova 1853 Men After Shave Spray

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
Acqua di Genovan 1853 Men After Shave Spray hoitaa ihoa parranajon jälkeen ja ympäröi sinut virkistävällä tuoksulla, jossa on kirpeää sitrushedelmää, maskuliinista patsulia ja lämmintä santelipuuta.

Ehkäisee partakoneen palamista ja ihoärsytystä

Parranajon jälkeen iho on ärtynyt ja tarvitsee erityishoitoa. Acqua di Genovan 1853 Men After Shave Spray -parranajosuihkeella tuet ihon uudistumista ja ehkäiset ihoärsytystä, kuten punoitusta ja parranajon palamista. After shave -suihkeella on myös ihanan virkistävä vaikutus ja se ympäröi sinut miellyttävän maskuliinisella, itämaisista ja hedelmäisistä sävyistä koostuvalla tuoksulla. Acqua di Genovan 1853 Men After Shave Spray elvyttää ihoa suihkutettaessa mehukkaiden sitruunoiden, appelsiinien ja bergamotin yhdistelmällä, jota täydentää raikkaan valkoisen appelsiininkukan kevyt, kesäinen sointu. Luomuksen pohjan antaa hieman karhea vivahde oriental patchouli, jolla on temperamenttinen, aistillinen ja intohimoinen vaikutus. Musketti, ambra ja santelipuu tuovat tuoksuun lämpöä ja vaikuttavat miellyttävän rauhoittavasti.
Ainesosat
ALCOHOL /SD ALCOHOL 40-B, AQUA/WATER, PARFUM/FRAGRANCE, GLYCERIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CITRAL, CITRONELLOL, EUGENOL, LIMONENE, LINALOOL; CI 19140/FD & C YELLOW S.
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube