Kampanja sai jatkoaikaa! Säästä jopa 25 %* + lisäksi 10%*** Premium-jäsenenä!

Menu

Parfumdreams
5 (1)

Acqua Alpes 2334 Eau de Parfum Spray

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
Jokainen, joka ajattelee Acqua Alpesin nimeä kuullessaan kristallinkirkasta vuoristovettä, on oikeassa. Tirolin Alpeilta peräisin oleva ihana vesi muodostaa perustan hienoille luomuksille, kuten Eau de Parfum Spray 2334:lle. Tämä eloisa tuoksu virkistää aromaattisilla ja sitruksisilla sävyillään. Sen selkeä ja raikas luonne sopii yhtä hyvin naisille ja miehille.

Eau de Parfum Spray 2334: raikas ja nautinnollinen

Acqua Alpes -yrityksen idea syntyi Tirolin Alppien ainutlaatuisessa luonnossa. Siitä lähtien sen luomukset ovat ilahduttaneet hienojen tuoksujen ystäviä. Puhdas vuoristovesi on vain yksi olennainen ainesosa. Laadukkailla esansseilla on yhtä tärkeä rooli. Parfyymintekijät korostavat mahdollisimman suurta luonnollisten raaka-aineiden osuutta. Huolellisia, perinteisiä käsittelytekniikoita käytetään ilmaisevien, moniulotteisten tuoksujen saamiseksi hajuvesien valmistukseen. Levitä, hengitä syvään ja anna tuoksun vaikuttaa: Koostumus alkaa auringon suututtamilla sitrushedelmillä. Makeat appelsiinit ja kirpeä bergamotti muodostavat virkistävän alkusoinnun. Laventelikukat luonnehtivat sydäntuoksua. Ne muistuttavat meitä siitä, että tätä tuoksuvaa lääkekasvia löytyy myös Tirolista. Pohjanoteeraus kutsuu nauttimaan ja tuntemaan olosi hyväksi. Lämmin meripihka ja ripaus vaniljaa tuovat Eau de Parfum Spray 2334:n ihanaan päätökseen.
Ainesosat
ALCOHOL DENAT., PARFUM, AQUA, LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BHT, CITRAL, COUMARIN, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, CITRONELLOL, CI 19140
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 13.05.2024 saakka.

***Premium-alennus ei koske lahjakortteja. Jäsenyys jatkuu 12 kuukauden umpeutumisen jälkeen uudestaan 12 kuukaudella. Jos et halua jatkaa jäsenyyttä enää tämän jälkeen, voit peruuttaa sen my parfumdreams -osiossa viimeistään 14 päivää ennen määräajan umpeutumista. Nauti eduista, kuten eksklusiivisista sisällöistä ja Premium-uutiskirjeestä. Premium-tilauksen myötä hyväksyt yleiset sopimusehtomme.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube