Tilaa uutiskirjeemme ja hyödy eksklusiivisista alennuksista, ammattilaisten vinkeistä ja paljosta muusta!

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Acqua Alpes 2221 Eau de Parfum Spray

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
Innsbruckin lähellä sijaitseva Seefeld inspiroi tätä raikkaan kevyttä unisex-tuoksua. Pieni kunta sijaitsee Tirolin Alpeilla Wetterstein- ja Karwendel-vuorten välissä. Acqua Alpesin parfyymintekijät ovat vanginneet alueen viehättävän tunnelman Eau de Parfum Spray 2221:een. Aquatic and floral -nuotit luonnehtivat tätä hienoa ja stimuloivaa tuoksuluomusta.

Eau de Parfum Spray 2221: Alppien inspiroimana

Acqua Alpes: nimi kertoo kaiken. Kirkas vuoristovesi on olennainen osa nuoren yrityksen luomuksia. Koostumuksensa ansiosta tämä vesi sopii erinomaisesti hajuvesien valmistukseen. Sen ansiosta kaikkien ainesosien hienovaraiset vivahteet pääsevät esiin. Tämän ansiosta jokainen eau de parfum -suihke on monitahoinen ja elegantti. Tuoksu 2221 vie sinut Alppien virkistävään ja monipuoliseen maailmaan. Vesi, vuoret, puhdas ilma ja ainutlaatuinen kasvisto ovat ominaista Seefeldille ja sen ympäristölle. Iholle levitettynä luomus esittäytyy hedelmäisen mausteisena sekoituksena: Mehukkaat appelsiinit ja makea persikka sekoittuvat korianteriin luoden viettelevän päällimmäisen tuoksun. Sydäntuoksu muistuttaa elegantin valkoisten kukkien kimppua. Jasmiini, tuberoosi ja gardenia yhdistyvät luoden poikkeuksellisen tuoksukokemuksen. Vetiverin, santelipuun ja valkoisen myskin miellyttävä loppuakordi antaa tuoksulle lämpöä ja syvyyttä.
Ainesosat
ALCOHOL DENAT., PARFUM, AQUA, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, EUGENOL, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COUMARIN, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, CITRONELLOL, BHT
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube