Hääkausi: säästä nyt 25 %*

Menu

Parfumdreams
0 (0)

ANNEMARIE BÖRLIND Silmät Nestemäinen luomiväri

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Nestemäinen luomiväri,
Sarja
Silmät
Alalinja
Meikit
iho
kaikki ihotyypit
Tuotenimike
ei sisällä mikromuoveja, parafiiniton, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, silikoniton
ANNEMARIE BÖRLIND -tuotteet ovat olleet käytössä jo yli 60 vuotta. Alusta alkaen tuotemerkki on edustanut hyvin siedettyä ja laadukasta luonnonkosmetiikkaa, joka on parasta laatua. Tämä tuotemerkki käyttää suositelluissa kosmetiikkatuotteissaan pääasiassa luonnonmukaisia raaka-aineita (kbA). Tämä antaa kuluttajille hyvän olon. ANNEMARIE BÖRLIND käsittelee alueella luonnostaan esiintyviä raaka-aineita ympäristöystävällisesti. Tavoitteena on säilyttää kaikki luonnonvarat paikallisesti. Toivottava tulos on korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa, joka valmistetaan täysin ilman eläinkokeita, silikoneja tai parabeeneja. Tämä johdonmukainen toteutus koskee sekä vartalonhoito- että meikkikosmetiikkaa.

Hohtosilmien nestemäinen luomiväri kullanvärisenä

Talvella iho altistuu yleensä paljon kylmälle ja tuulelle. Kuiva lämmitysilma vaikuttaa epäsuotuisasti silmien ympärillä olevaan herkkään ihoon. Silloin ANNEMARIE BÖRLINDin nestemäinen luomiväri antaa arvokasta kosteutta. Nestemäisellä luomivärillä on ihanan hienojakoinen koostumus, ja se on siksi erittäin helppo levittää. Tämä silmämeikki sisältää arvokkaita kasviuutteita luomuviljelystä. Nämä kosmetiikkatuotteet valmistetaan omalla syvällä lähdevedellämme ja tekevät vaikutuksen ilmastoneutraalilla tuotannollaan. Nestemäinen luomiväri toimitetaan lasipullossa, jossa on käytännöllinen siveltimen applikaattori. Näin silmämeikki on helppo levittää myös matkalla.
Käyttö
Levitä LIQUID EYESHADOW GOLD suoraan liikkuvalle silmäluomelle siveltimellä. Levitä sitten kevyesti siveltimellä tai sormilla. Jos haluat intensiivisen värikokemuksen, levitä toinen kerros tai levitä sivellinapplikaattorilla häivyttämättä.
Ainesosat
AQUA [WATER], MICA, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, HECTORITE, SODIUM POLYPHOSPHATE, SCLEROTIUM GUM, BENZYL ALCOHOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, XANTHAN GUM, PHENETHYL ALCOHOL, CI 77891 [TITANIUM DIOXIDE], CI 77491 [IRON OXIDES]
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 28.05.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube