parfumdreams esittää: juhlistamme kaksosten kuukautta

Aikavälillä 21.5.–21.6. juhlistamme yhdessä kanssasi horoskooppimerkkiä kaksoset! Kaksosten elementti on ilma ja hallitseva planeetta Merkurius. Kaksoset haluavat aina olla ajan tasalla kaikesta. Sen vuoksi olemmekin koonneet sinulle valikoiman uutuustuotteita ja kaikkien aikojen suosikkeja!

Must-Haves

Tähtimerkin kaksoset ominaisuuksia:

Kaksosten viestintätaidot ovat erinomaiset ja heillä on runsaasti huumorintajua

He eivät halua pitkästyttää ketään, joten tämän horoskooppimerkin merkin kanssa on aina tiedossa toimintaa

Kaksoset ovat erinomaisia multitaskaajia

He ottavat mielellään vastaan kaikenlaista uutta ja tuntematonta

Kaksi persoonallisuutta yhdessä: toisinaan kaksonen ei tiedä itsekään, mitä hän tekee seuraavaksi

It's a match!

Naispuolinen kaksonen

Naispuolinen kaksonen on eloisa ja energinen olento. Hänellä täytyy aina olla jotain tekeillä ja hän arvostaa kanssakäymistä toisten kanssa. Kaksosnainen on todellinen viestintätaituri, joka luo hyvää tunnelmaa jokaiseen juhlaan. Mutta älä riitele hänen kanssaan! Hänellä on aina älykkäitä argumentteja valmiina. Kaksosnaisella on aina tavoite mielessään ja hän tietää tarkasti, mitä hän haluaa elämässään saavuttaa.

Miespuolinen kaksonen

Miespuolisen kaksosen kanssa tulet jatkuvasti yllättymään – hän on spontaani ja ei toisinaan tiedä itsekään, mitä tekee seuraavaksi. Rutiinit ovat hänelle vaikeita ja hän tarvitsee aina vaihtelua. Uudet ja tuntemattomat asiat kiehtovat häntä, ja hän iloitsee uusista haasteista. Tämä on eduksi myös ammatillisesti – kaksoset ovat hyviä projektipäälliköitä, jotka eivät pelästy mitään haasteita.