Suutelupäivä parfumdreamsillä

Suosikkimme täydellisiin pusuhuuliin

Suudelmat tekevät onnelliseksi! Olipa kyseessä aito suudelma, virtuaalisuukko, ilma- tai käsisuudelma – monissa kulttuureissa suudelma on rakkauden tai ystävyyden ilmaus. Lisäksi tämä kaunis pieni ele vapauttaa onnellisuushormoneja. Jakele siis ahkerasti suudelmia rakkaimmillesi. Muista kuitenkin pitää huolta, että huulesi ovat sametin pehmeät ja että käytät pitkäkestoista huulipunaa. Olemme koonneet sinulle valikoiman suosikkituotteitamme, joilla teet huulistasi vastustamattomat. Lisäksi saat asiantuntijavinkkejä täydellisten pusuhuulien loihtimiseen.

Ehdottomat valinnat täydellisiin pusuhuuliinJotta huulipuna pysyisi pidempään, tarvitset ehdottomasti kolme asiaa: peitevärin, huultenrajauskynän ja korostusvärin

 

Concealer-peiteväri luo täydellisen pohjan huulipunalle. Se varmistaa, että huulipunasi pysyy pidempään eikä keräänny suupieliin. Lisäksi se saa huulipunan värin säihkymään ja saa huulesi näyttämään täyteläisemmiltä. Levitä peiteväri siveltimellä keskeltä huulia ja häivytä lopuksi.

 


Ehdottomat valinnat lumoaviin huuliin

 

Piirrä huultenrajauskynällä huulten ääriviivat. Jotta huulet näyttäisivät täyteläisemmiltä, voit piirtää rajat hieman huulten yli. Varmista kuitenkin aina, että rajauskynän väri sopii huulipunaan eikä se ole liian voimakas. Huultenrajauskynä estää huulipunan valumisen ja varmistaa, että huulipuna kestää pidempään.

 


Suosikkimme suutelupäivään

 

Highlighter-korostusvärillä saat ohuet huulet näyttämään täyteläisemmiltä. Tummenna huulten keskiosa ja korosta vaaleampia osia korostusvärillä. Näin saat enemmän volyymiä. Voit vahvistaa vaikutelmaa levittämällä peiteväriä korostusvärin alle.

 
Löydä lisää tuotteita