Kesä päättyy, mutta hehkusi säilyy

Ihomme joutuu kovalle koetukselle kesäkuukausien aikana: auringonotto, ihon palaminen, UV-säteily, kloori, hiki ja kuiva ilmastointi-ilma jättävät jälkensä ihoomme. Nyt on siis hyvä hetki antaa iholle sen kaipaamaa lepoa.

. Lisää kauneusrutiineihisi tuotteita, jotka palauttavat iholle sen raikkaan ja luonnollisen hehkun. Oppaassamme annamme sinulle hyödyllistä tietoa ja vinkkejä siitä, mitkä ainesosat ja hoitotuotteet paitsi suojaavat, myös poistavat haitallisia aineita ja tukevat aktiivisesti ihosi luonnollista uudistumista.

Glow-buusterit: ainesosat, jotka pitävät ihon hehkuvana

 

Ihonhoitotuotteissa käytetään erilaisia vaikuttavia ainesosia, jotka saavat ihon säteilemään ja näyttämään terveeltä. Suosituimmat kauneusbuustaajat ovat C-vitamiini, retinoli (A-vitamiini) ja hyaluroni. Lisäksi hehkua lisääviä tuotteita ovat sellaiset, jotka sisältävät niasiiniamidia (B3-vitamiini), AHA:ta (esim. maitohappoa), keramideja tai E-vitamiinia. Sisällytä päivittäin käytettävä aurinkosuoja kauneusrutiiniisi, sillä se suojaa sinua ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta eikä sen käyttöä tulisi unohtaa kylminäkään kuukausina. Huomaa, että ainesosien vaikutus voi vaihdella henkilöstä toiseen, sillä se riippuu useista tekijöistä, kuten ihotyypistä, ihon kunnosta ja yksilöllisestä sietokyvystä.

 Ihonpuhdistusrutiinin 7 vaihetta, jotka saavat ihon hehkumaan

Keskity ihonhoidossa tuotteisiin, jotka rauhoittavat ja uudistavat ihoasi. Kaiken keskiössä on huolellinen puhdistus.
Ensimmäinen vaihe koostuu sopivasta kasvojenpuhdistusaineesta, joka hierotaan hellävaraisesti ihoon poistaen iholta meikin ja epäpuhtaudet. Käytä tämän jälkeen jotain ravitsevaa kasvosuihketta ja ympäristön vaikutuksilta suojaavaa tuotetta. Levitä puhdistuksen jälkeen kasvoille hyaluronihappoa sisältävää seerumia, kosteusemulsiota ja elvyttävää kasvoöljyä. Viimeistele hoitorutiini kerroksella aurinkosuojaa.

Kasvot eivät ole ainoa alue, joka tarvitsee hoitoa

Terve iho syntyy sisältäpäin – ravitsemusvinkit

Hehkuva iho kaipaa ulkoisen hoidon lisäksi myös tasapainoista ruokavaliota. Kauneustuotteiden, kuten voiteiden ja seerumien, lisäksi voit käyttää myös ravintolisiä, jotka sisältävät ainesosia, kuten hyaluronihappoa. Ne tukevat ihoa sisältäpäin, edistävät kosteuden sitoutumista ihoon ja edistävät ihon tervettä ja nuorekasta säteilyvoimaa.
Ravintolisiä tulisi kuitenkin käyttää vain täydentämään tasapainoista, runsaasti hedelmiä, vihanneksia ja riittävästi vettä sisältävää ruokavaliota, eikä niiden tulisi korvata sitä.