22%* ale + 10%*** Premium-jäsenenä

Menu

Parfumdreams
0 (0)

manucurist Paris Kynsilakka Green

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Green,
Sarja
Kynsilakka
Alalinja
Kynnet
Tuotenimike
ei käytetty eläinkokeita, vegaaninen
Kuten koko meikkiteollisuudessa, myös kynsilakoissa kestävyys on erittäin tärkeää. Manucurist Paris -merkin Green-mallisto keskittyy tähän aiheeseen lakkausten alkuperän osalta. Jopa 84 % tämän tuotesarjan kynsilakan koostumuksesta on peräisin luonnollisista esansseista. Vehnän lisäksi myös kookos ja bambu jalostetaan lakkoihin, joita voit levittää kynsillesi hyvällä omallatunnolla. Manucurist Paris -yrityksen kestävyyskonseptiin kuuluu myös se, että Green-linja on vegaaninen ja tietysti vapaa eläinkokeista. Kyseessä on myös niin sanottu 9-vapaa kynsilakka, joka ei sisällä ainesosia, kuten parabeeneja, ftalaatteja, ksyleenejä, hartsia ja tolueenimuotoista formaldehydiä, eikä neljää muuta meikkiteollisuuden kiisteltyä ainesosaa.

Hieno lakan koostumus ja helppo levitys huolitelluille kynsille

Manucurist Paris -yhtiön Green-kynsilakka tarjoaa viehättävän värivalikoimansa ansiosta kynsillesi erittäin tyylikkään kynsisuunnittelun. Hoitavat lakat on erittäin helppo levittää, ne eivät tipu ja tekevät vaikutuksen korkealla värin voimakkuudellaan. Tutustu eri väreihin, joissa kynsilakkoja on saatavilla. Lisää nämä ympäristöystävälliset kynsilakat omaan henkilökohtaiseen meikkikokoelmaasi ja harkitse niiden antamista kestävänä lahjana parhaalle ystävällesi.
Ainesosat
butyl acetate, ethyl acetate, nitrocellulose, isosorbide dicaprylate/caprate, adipic acid/neopentyl glycol/trimellitic anhydride copolymer, alcohol, CI 77891, stearalkonium bentonite, acetyl tributyl citrate, isopropyl alcohol, etocrylene, diacetone alcohol, cocos nucifera (coconut) oil, trimethylpentanediyl dibenzoate, helianthus annuus (sunflower) seed oil, phosphoric acid, alumina, bambusa vulgaris extract, CI 19140, tocopherol
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 24.06.2024 saakka.


***Premium-alennus ei koske lahjakortteja. Kaikki muut ehdot löydät osoitteesta www.parfumdreams.fi/parfumdreams-premium.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube