20 %* alennus festarikauteen

Menu

Parfumdreams
5 (2)

ipuro Essentials by Ipuro Flower Bowl Candle

Saatavissa heti
Tuotenro
PayPalKlarna-laskuMasterCardVisa
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
Päätuoksu
appelsiini, bergamotti, kardemumma, mandariini, vihreät nuotit
Sydäntuoksu
jasmiini, kielo, setri, tuoksuorvokki
Pohjatuoksu
meripihka, myski
tuotenimike
Flower Bowl Candle,
Sarja
Essentials by Ipuro
Alalinja
Huonetuoksut
Jos rakastat raikkaita, kukkaisia huonetuoksuja, ipuron Flower Bowl -kynttilä on oikea valinta. Laadukas tuoksukynttilä palaa noin 25 tuntia, ja se toimitetaan koristeellisessa pakkauksessa, jossa on houkutteleva kukkakuvio. Tämä tekee siitä myös ihanteellisen lahjaksi. Tukevasta lasista valmistettu läpinäkyvä astia on täytetty pehmeällä vaaleanpunaisen värisellä vahalla. Essentials by ipuro -sarjan kynttilä toimii houkuttelevana koriste-esineenä ja sopii hyvin yhteen muiden pehmeiden pastellisävyisten kodin tarvikkeiden kanssa. Kun sydänlanka on sytytetty ja vaha on nesteytynyt, miellyttävä kukkaistuoksukompositio täyttää vähitellen koko huoneen.

Henkeäsalpaava kimppu: ipuro Flower Bowl -kynttilä

Kukkaiset, sitruksiset ja mausteiset sävyt sekoittuvat luoden aistillisen tuoksun, joka ilahduttaa ja inspiroi. Bergamotti, vihreät nuotit, kardemumma, mandariini ja appelsiini muodostavat huonetuoksun päänuotin. Jasmiini, laaksolilja, orvokki ja setripuu luonnehtivat sydäntuoksua, kun taas meripihka ja myski muodostavat pohjatuoksun. Tutustu tämän Essentials by ipuro -sarjan poikkeuksellisen luomuksen inspiroivaan tuoksuun ja luo kutsuva hyvän olon tunnelma kotiisi Flower Bowl Candle -kynttilän avulla!
5,0
5
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 23.07.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube