Säästä nyt -25 %* useista tuotteista

Menu

Parfumdreams
5 (3)

ipuro Essentials by Ipuro Cotton Fields Candle

Saatavissa heti
Tuotenro
PayPalKlarna-laskuMasterCardVisa
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
Päätuoksu
pelargoni, tähtianis, vanilja
Sydäntuoksu
ruusu, setri, tuoksuorvokki, vetiver
Pohjatuoksu
myski, tonkapapu, vanilja
tuotenimike
Cotton Fields Candle,
Sarja
Essentials by Ipuro
Alalinja
Huonetuoksut
tuoksusuuntaus
puuterimainen
Tuoksu voi vaikuttaa merkittävästi kodin hyvinvointiin ja viihtyisyyteen. ipuron Essentials by ipuro Cotton Fields Candle on tällainen tuoksu, joka rikastuttaa kotiasi lempeällä, hienovaraisella ja hieman puuterimaisella tuoksulla. Tuoksukoostumuksen viimeistelee ripaus vaniljaa. Essentials by ipuro Cotton Fields Candle ipurolta toimitetaan houkuttelevassa ja laadukkaassa lasisäiliössä, joten se on myös koristeellinen katseenvangitsija. Tyylikkään esittelynsä ansiosta 1-tuoksuinen tuoksukynttilä sopii erinomaisesti myös lahjaksi. Tuoksukynttilän paloaika on noin 25 tuntia, joten se tarjoaa miellyttävän huoneilmaston moneksi tunniksi.

Tuoksu, joka vetoaa aisteihin

Essentials by ipuro Cotton Fields -kynttilän päällimmäiseksi tuoksuksi on valittu koostumus tähtianista, vaniljakukasta ja geraniumista. Tuoksu siirtyy sitten kukkaiseen sydäntuoksuun, joka koostuu ruususta, orvokista, setripuusta ja vetiveristä. Tuoksukynttilän tuoksu päättyy lämpimään perusnuottiin, jossa on tonkapavun, vaniljan ja valkoisen myskin sävyjä. Cotton Fields -tuoksua on saatavilla ipurolta myös yhteensopivana auto- ja huonetuoksuna sekä huonesuihkeena. Nykyään ipuro-brändi on yksi Saksan tunnetuimmista huonetuoksujen toimittajista. Tuotteille on ominaista hienot tuoksusekoitukset ja esteettinen tuotesuunnittelu.
Ainesosat
ALPHA-ISOMETHYL IONONE, 4-tert-BUTYLCYCLOHEXYL ACETATE, LINALOOL, COUMARIN, CITRONELLOL, HELIOTROPINE, CEDRYL ACETATE, GERANIOL, TETRAMETHYL, ACETYLOCTAHYDRONAPHTHALENES, ACETYLCEDRENE.
5,0
5
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 13.07.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube