Mega Summer Sale: jopa **-75 %*** useista tuotteista

Menu

Parfumdreams
0 (0)

ipuro Car Line Soft Vanilla

Saatavissa heti
Tuotenro
PayPalKlarna-laskuMasterCardVisa
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
Päätuoksu
bergamotti, vanilja
Sydäntuoksu
lakritsi, vanilja
Pohjatuoksu
myski, santelipuu, vanilja
tuotenimike
Soft Vanilla,
Sarja
Car Line
Alalinja
Huonetuoksut
Käyttökohde
makuuhuone, olohuone, ruokailutila
Pehmeä vanilja on ihana auton tuoksu. Se on osa ipuron Car Line -tuotesarjaa. Valmistaja on tunnettu miellyttävistä tuoksukapseleistaan, jotka tekevät autoilusta nautinnon. Kapselit ovat huomaamattomia mutta erittäin tehokkaita. ipuro-tuoksukapseli pysyy täydellisesti paikallaan ajon aikana, joten kuljettajan huomio ei häiriinny. Pehmeä vanilja tekee ajamisesta tuoksullisen nautinnon. Autotuoksu alkaa raikkaalla bergamotilla ja makealla vaniljalla päällimmäisenä tuoksuna. Sydännuotissa lakritsi ja vanilja muodostavat ekstravagantin yhdistelmän. Muskus, vanilja ja santelipuu viimeistelevät ipuro-tuoksun harmonisesti pohjanoteerauksessa.

Pehmeä Vanilja ipurulta on laadukas autotuoksu matkustamiseen

. Valmistaja on tunnettu miellyttävän tuoksuisista ja virkistävistä kapseleistaan. Kuten kaikki Car Line -tuoksuklipsit, tuoksu kiinnitetään ohjaamon tuuletusaukkoihin. Tämä tarkoittaa, että lapset ja lemmikit eivät pääse siihen käsiksi. Lisäksi tuoksu aktivoituu vain, kun ilmanvaihto on kytketty päälle. Se ei siis ole aktiivinen, kun auto on pysäköitynä. Auton tuoksu on miellyttävä ja rentouttava - olipa kyse sitten päivittäisestä työmatkasta tai pidemmistä lomamatkoista. Car Line -autotuoksu toimii ilman nesteitä ja kestää noin kolme kuukautta.
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 17.07.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube