parfumdreamsin Brand of the month

Heinäkuu Brand of the month on Lancôme!

Lancôme on ranskalaisen eleganssin ja kauneuden ruumiillistuma! Lancôme on huolehtinut jo yli 75 vuoden ajan ranskalaisuuden ripauksen takaamisesta tutkimusalan parhaimmiston avulla. Tuoksuklassikot, kuten La Vie es Belle, Idôle ja Trésor ovat voineet valloittaa naisten sydämet. Korosta persoonallisuuttasi ja ainutlaatuisuuttasi lempituotteillamme Lancômelta.

 
 

Ylelliset naistentuoksut

Tutustu nyt
 
 

Ylellisiä hoitotuotteita

Tutustu nyt
 
Pflege
 

Täydellinen meikki

Tutustu nyt
 
Makeup
 

Kasvojen hoito

Tutustu nyt
 

Lancôme-hoitorutiini

Sovita hoitorutiinisi keskenään! Tuotesuosituksemme Lancômelta auttavat sinua luomaan ainutlaatuisen hoitorutiinin ja tarjoamaan ihollesi arvokkaita ainesosia.

Lancôme Hydra Zen

Lancôme Hydra Zen

Hemmottele ihoasi puhdistuksen jälkeen ylimääräisellä hoitoannoksella Lancômen Hydra Zen -päivävoiteella. Intensiivinen kosteus erittäin tehokkaasta kasvikokonaisuudesta kaikille ihotyypeille.

Tutustu nyt
Lancôme Tonique Comfort

Lancôme Tonique Comfort

Ihomme on kuivempi ja vaatii erityisen hellävaraista puhdistusta erityisesti kesällä. Kosteuta ja hoida ihoasi puhdistaessasi sitä Lancômen Tonique Comfort -hoitovoiteella.

Tutustu nyt
Lancôme Rénergie Yeux

Lancôme Rénergie Yeaux

Ehkäise ryppyjä ja kuivaa ihoa hoitamalla silmiäsi ympäröivää ihoa erityisesti. Lancômen Rénergie Yeux -silmävoide tarjoaa erityisen runsaasti kosteutta ja imeytyy silti nopeasti.

Tutustu nyt

Lancômen meikkityyli-inspiraatio

Huolehdi henkeä salpaavasta meikkityylistä! Näillä laadukkailla meikkisuosikeillamme korostat kauneuttasi ja ainutlaatuisuuttasi. Seuraavien tuotteiden avulla Lancôme mahdollistaa täydellisen hipiän ja erinomaisen tyylin.

Lancôme Hydra Zen

Lancôme Teint Visionnaire

Vain kaksi vaihetta virheettömään ihoon Lancômen Foundation Teint Visionnaire -meikkivoiteella. Peitä ensin silmien alla olevat virheet ja tummat silmänaluset peittävässä suojakuoressa olevalla korjaavalla nesteellä. Levitä sitten nestemäinen meikkivoide, jolla saavutat tasaisen, täydellisen ihon ja peität punoitukset.

Tutustu nyt
Lancôme Tonique Comfort

Lancôme Hypnôse Doll Eyes Waterproof

Henkeä salpaavasta silmäniskusta voit huolehtia Lancômen Hypnôse Doll Eyes Mascaran avulla. Hypnotisoi ympäristösi uuden harjatekniikan ansiosta nukkemaisen pitkillä, mustilla ripsillä.

Tutustu nyt
Lancôme Rénergie Yeaux

Lancôme L'Absolu Rouge Drama Ink

Saat suudeltavat huulet Lancômen L´Absolu Rouge Drama Ink -meikin avulla. Viimeistele meikkisi näyttävällä punaisella huulipunalla, joka tuntuu hyvältä päällä ja näyttää upealta.

Tutustu nyt
Premium-merkit
Tuotemerkin esittelyyn
 
AJAX Loader