parfumdreamsin Brand of the month

Elokuun Brand of the month on Isadora!

Quality beauty that cares - tämä ruotsalainen tuotemerkki haluaa tarjota jokaiselle mahdollisuuden yksilöllisen kauneuden korostamiseen! Isadora on alusta lähtien keskittynyt tarjoamaan tuoksuttomia, eläinkokeettomia ja kliinisesti testattuja tuotteita ja täyttämään näin alan korkeimmat standardit.

 
 

Pretty Eyes

Tutustu nyt
 
 

It's all about the teint

Tutustu nyt
 
 

Catchy Lips

Tutustu nyt
 
 

Summer Nails

Tutustu nyt
 

Must-Haves

Isadora-silmämeikki

Katse, joka sanoo kaiken! Isadoran silmille tarkoitetuilla kosmetiikkatuotteilla valitset erinomaisen siedettävyyden ja hoidon. Henkilökohtaisten suosikkiesi avulla luot luonnollisia tai ylellisiä tyylejä silmämeikkiisi. Selaa luomivärisuosikkejamme, eyelinereita ja kulmakarvatuotteita!

Isadora-huulimeikki

Huulituotteiden monipuolinen tarjonta takaa, että voit valita eri värin jokaiselle hymylle. Kauniit värit ja epätavallinen hoito hellivät suukkosuutasi. Hoitavat huulikiillot, huulipunat ja huultenrajauskynät auttavat ilmaisemaan itseäsi!

Kasvomeikki

Peite-, kosteus-, meikki-, pohjustusvoiteet ja paljon muuta odottavat etsijäänsä. Isadoran valikoima on täydellinen perusta kauniille iholle – valikoidut ja suojaavat ainesosat sopeutuvat yksilöllisesti elämäntyyliisi.

Isadora-kynsimeikki

Huolehdi terveistä ja vahvoista kynsistä! Innovatiiviset koostumukset hoitavat kynsiäsi ainutlaatuisella tavalla – erityisen leveä sivellin tekee levityksestä erityisen helppoa. Etsi Isadora-lempikynsilakkasi nyt meiltä!