Brand of the month on Guerlain!

Guerlain on maailman vanhimpia parfyyminvalmistajia. Jo vuosikymmenten ajan alkujaan Pierre-Francois Pascal Guerlainin luomat tuoksut ovat kiehtoneet suurta yleisöä. Tuoksuklassikot, kuten Jicky, Habit Rouge ja Aqua Allegoria kuuluvat tämän ranskalaisen luksusmerkin virstanpylväisiin. Nykyään valikoimiin kuuluvat myös tuttua Guerlain-laatua olevat hoito- ja meikkituotteet. Inspiroidu näistä ainutlaatuisista tuoksumaailmoista ja sukella jännittäviin tarinoihin.

Naisten tuoksut

Miesten tuoksut

Meikit

Guerlain L'Instant Magic

Satumainen mehiläispesän muotoinen pullo pienine mehiläisineen ilmentää Les Légendaires -tuoksusarjan L'Instant Magic -tuoksun tarinaa. Antaudu puuterisen, kukkaisen unimaailman vietäväksi ja hyödynnä pitkään kestävää tuoksua. Ainutlaatuinen yhdistelmä latvatuoksun myskiä, ydintuoksun freesiaa ja ruusua sekä pohjanuotin manteli, puu ja valkoinen myski luovat täysin uuden tuoksuauran.
Osta nyt!

Guerlain L'Homme Idéal

L'Homme Idéal -tuoksulla Guerlain pyrkii mahdollisimman lähelle miehen ihannekuvaa kehittämällä ihanteellisen tuoksun. Selkeä yhdistelmä vahvaa maskuliinisuutta yhdistettynä viettelevään lämpöön ja salaperäiseen vetovoimaan. Latvatuoksun bergamotti ja manteli vaikuttavat vertaansa vailla yhdessä pohjanuotin vaniljatinktuuran, tonkapavun ja nahan kanssa. Ydintuoksun mausteet, bulgarialainen ruusu ja olibaanihartsi täydentävät tämän mestariteoksen.
Tutustu nyt

Guerlain Terracotta Light Powder

Guerlainin Terracotta Light Powder -puuteri on ihanteellinen seuralainen korostamaan ja optimoimaan ihosi omaa hehkua. Puuterin aktiiviaineet auttavat elvyttämään ihoa ja saavat sen näyttämään raikkaammalta samalla, kun lämpimät ruskean sävyt taikovat iholle aurinkoisen sävyn. Sen sisältämät kultahiukkaset huolehtivat hillitystä hehkusta ja kirkkaat värit luonnollisesta korostuksesta. Samettinen tuoksu saa sinut muistelemaan kesää.
Lue lisää

Suosikkituotteemme naisille

Advanced Youth Watery Oil

Anti Aging Night Cream

Anti Aging Eye Serum