parfumdreamsin Brand of the month

Heinäkuu Brand of the month on Biotherm!

Biothermin juuret ovat Ranskan Pyreneiden kuumissa lähteissä. Pyreneiden luonnollisen ympäristön tulee heijastua merkin tuotteissa. Aquasource-hoitosarja sisältää saman pitoisuuden Thermal-Plankton-uutetta kuin 5000 litraa vettä! Vuodesta 2012 Biotherm ja sen Water Lovers -liike pyrkii suojaamaan planeettamme vesistöjä ja meriä!

 
 

Kasvojen hoito

Tutustu nyt
 
 

Vartalonhoito

Tutustu nyt
 
 

Kesätuoksut naiselle ja miehelle

Tutustu nyt
 
 

Aurinkovoiteet

Tutustu nyt
 

Must-Haves

Biotherm Aquasource

Aquasource-sarjan tärkeimmät vaikuttavat aineet ovat Life Plankton, Aura Leaf, mannoosi ja Blue Hyaluron. Aura Leaf -kasviuute huolehtii nuorekkaasta hehkusta, Blue Hyaluron parantaa ihon kosteustasapainoa ja vaikuttaa lisäksi silottavasti ja täyttävästi. Täydellinen tuomaan ihollesi lisää volyymiä, joustavuutta ja uusiutumiskykyä.
Tutustu nyt

Biotherm Blue Therapy

Blue Therapy -hoitosarja lahjoittaa nuorekkaan ja hehkuvan ihon. Hyvästele rypyt, pigmenttiläiskät ja joustavuuden menetys. Punaleväuutteet meren syvyyksistä aktivoivat ihosi oman kollageeni- ja elastiinituotannon!
Tutustu nyt

Biotherm Life Plankton

Life Plankton -sarjan uudistavilla ainesosilla suojaat ihoasi ympäristön kuormituksilta. Lämpimien lähteiden planktonin voima syntyy runsaista kivennäisaineista, arvokkaista aminohapoista ja vitamiinista. Life Plankton suojaa, hoitaa ja uudistaa ihoasi. Vain 8 päivässä ihon vanhenemisen merkit pehmentyvät ja ihosi tuntuu kuin uudelleen syntyneeltä.
Tutustu nyt