parfumdreamsin Brand of the month

Armani on ajatonta eleganssia jaloimpia materiaaleja käyttäen. Italialainen muotitaiteilija huolehtii Beauty-sarjallaan tyylikkäistä ja monipuolisista tuotelinjoista. Ensiluokkaisia ja laadukkaita meikkejä, raikkaan dynaamisia tuoksuja miehelle tai ainutlaatuisia ja tyylikkäitä naistentuoksuja, anna meidän inspiroida sinua.

 

Ylelliset naistentuoksut

Miestentuoksuihin

Armani-meikki

Aistikkaan tuoksuvat hoitotuotteet

Must-Haves

Armani Sí Eau de Parfum

Kun valitset Armani Sí -tuoksun, valitset aistillista elämäniloa ja modernia naisellisuutta. Läsnäoleva tuoksi, täynnä karismaa ja eleganssia. Latvatuoksussa avautuvat viinimarjan ja mandariinin raikkaat aromit. Kukkaisessa sydäntuoksussa freesia ja ruusu kohtaavat osmanthuksen. Kontrastirikkaasta lämmöstä huolehtivat puu, ambra, patsuli ja myski.

Armani Acqua di Gìo

Todellinen klassikko ja jokaisen tuoksurutiinin ehdoton Must-Have! Armanin Acqua di Giò Homme. Aito tuoksu, joka välittää vapauden tunteen. Eläväinen bergamotin, mandariinin ja nerolin yhteistyö saavat latvatuoksun elämään. Patsuli, jasmiini ja seetripuu täydentävät tämän raikkaan luomuksen. Seetrin, orvokin ja sammaleen tuulahdus saa ajattelemaan Välimerta.

Inspiroidu tuotteistamme

Armani In Love With You Freeze

Armani Eau de Cèdre pour Homme

Armani Terra di Gioia

Armani Supreme Balancing Oil-in-Gel Cleansing Moisturizer

Armanin Supreme Balancing Oil-in-Gel Cleansing Moisturizer vakuuttaa jo ensimmäisellä käyttökerralla ja huolehtii rennosta tunteesta iholla. Se antaa ihollesi lisäannoksen kosteutta ja vapauttaa ihon perusteellisesti kaikista ympäristön aiheuttamista epäpuhtauksista. Puhdistuksen jälkeen Supreme Balancing Oil-in-Gel Moisturizer valmistelee ihosi ihanteellisesti vastaanottamaan arvokkaat ainesosat.

Armani Luminous Silk Foundation

Armanin Luminous Silk Foundation mahdollistaa silkkisen hehkuvan viimeistelyn! Täydellinen epätasaisuuksien peittämiseen ja tekemään ihostasi täydellisen hehkuvan. Nestemäinen meikkivoide soveltuu kaikille ihotyypeille ja se kostuttaa ihoasi runsaasti. Ainutlaatuiset teknologiat huolehtivat siitä, että tekstuurit lepäävät iholla keveänä ja niitä voidaan levittää päällekkäin rajattoman usein.

Armani di Gioia

Armani Neo Nude A Highlight

Siirry tuoksuun
Armani Eau de Cèdre pour Homme

Armani Refreshing Make-up Fix

Tutustu nyt
Armani In Love With You Freeze

Armani Neo Nude A-Blush

Lue lisää


 

Uutiskirje kauneusfaneille 🤍

parfumdreams-uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisenä tiedon tarjouksista, kampanjoista ja uutuuksista. Tilaa nyt uutiskirjeemme, jotta et jäisi mistään paitsi. Kerromme sinulle uusimmista trendeistä, kampanjoista ja kilpailuista! Sinua odottavat vinkit trendikkäistä meikkityyleistä, kauden ehdottomista tuotteista ja lahjaideoista, joita ei kannata missata.

Tästä pääset mukaan