Yves Saint Laurent - Y - Deodorant Stick Yves Saint Laurent - Y - Deodorant Stick

Y
Deodorant Stick / Yves Saint Laurent

0
 
75 g
-20%

BP: € 31,93* / 100 g 75 g

Saatavissa heti

€ 23,95*
€ 30,22*
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 995482

Kuvaus / Y Deodorant Stick / Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurentin ”Y” Deodorant Stickin tuoksu on houkuttelevan maskuliininen, ja siinä yhdistyvät aldehydien raikkaat hedelmäiset vivahteet ja olibaanihartsi.

Aistillinen miesten tuoksu itämaisella pohjasävyllä

Yves Saint Laurent yhdistelee sekä tuoksuissaan että muotiluomuksissaan erilaisia elementtejä, jotka eivät ensi silmäyksellä tunnu sopivan yhteen. Tuoksusoinnut ovat kuitenkin niin tarkasti valittuja, että vastakohdat onnistuvat luomaan harmonian ja lopputuloksena syntyy tuoksuja, jotka ovat ainutlaatuisia ja aistillisia. Tuoksusarja ”Y” yhdistelee lämpimiä puumaisia vivahteita ja raikkaita sävyjä. Tuoksua täydentävät itämaiset vivahteet ja lopuksi sen viimeistelevät temperamenttiset mausteet. Valmistajan stick-deodorantti suojaa koko päivän ja sen tuoksu on hillityn maskuliininen. Käytössä Yves Saint Laurentin ”Y”-stick-deodorantti vapauttaa tuoksua, joka on raikas sekoitus virkistävää bergamottia, mehukasta sitruunaa ja aldehydejä. Tuoksun viimeistelevät hienostunut minttu ja inkivääri. Sydäntuoksussa ananaksen ja omenoiden viettelevät tuoksut yhdistyvät geraniumiin ja tuoksuorvokkiin. Tuoksun pohjassa on miellyttävää lämpöä: Siinä pehmeä setripuu kohtaa palsamipihdan, vetiverin ja myskin, ja itämainen olibaanihartsi ja salvia antavat tuoksulle salaperäisen aksentin.

Kysyttävää tuotteesta?

Asiakkaat ostivat myös

Ainesosat / Y Deodorant Stick / Yves Saint Laurent

PROPYLENE GLYCOL , AQUA / WATER , GLYCERIN , SODIUM STEARATE , PEG-4 , STEARETH-100 , PARFUM / FRAGRANCE , CAPRYLYL GLYCOL , SODIUM HYDROXIDE , TETRASODIUM EDTA , LINALOOL , LIMONENE , ALPHA-ISOMETHYL IONONE , COUMARIN , CITRONELLOL , GERANIOL , CITRAL (FIL B215440/1)

Asiakasarvostelut
0 (0 Asiakasarvostelut)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon