Ystävyyden päivä parfumdreamsillä

Näytä, miten paljon arvostat ystävääsi, ja valitse lahjasuosituksistamme jotain sopivaa ja yllätä hänet!

30. heinäkuuta juhlitaan ystävyydenpäivää. Me haluamme juhlia sitä yhdessä sinun ja ystäviesi kanssa! Malja ihmisille, jotka ovat sinua varten, kun heitä tarvitset ja jotka antavat sinulle täyden luottamuksen ja rakkauden. Kauneustuotteemme ovat upea tapa tarjota kiitollisuuden hetkiä. Anna pieniä lahjoja suurille ystäville!

Suosikkituotteemme ystävyyden päiväksi

Lahjasuositukset parhaalle ystävättärelle

Kiehl's Overnight Firming Mask

Kaunis ja hehkuva iho yön aikana – Kiehl’s Overnight Firming Mask hoitaa ihoa intensiivisesti, kun sinä nukut. Inkiväärin ja hibiskuksen ainesosat kiinteyttävät ja silottavat ihoa ja jättävät jälkeensä raikkaan olon.

Berdoues Eau de Cologne Peng Lai

Berdoues Eau de Cologne Peng Lai taikoo hedelmäisen ja kukkaisen tuoksun. Osmanthuksen ja brasilialaisen tonkapavun yhdistelmä on täydellinen kumppani töihin ja vapaa-aikaan. Eau de Cologne Peng Lai jättää jälkeensä unohtumattoman iloisen läsnäolon.

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture

Yves Saint Laurent Beauty ROUGE PUR COUTURE -huulipuna kuuluu ehdottomiin suosikkituotteisiimme. Ajaton huulipuna saa huulet hehkumaan ja näyttämään upean kauniilta. Siinä yhdistyvät hoitavat ainesosat, vastustamaton viehätysvoima, hehkuva väri ja suoja.

Parhaat tuotteemme yhteiseen kauneusiltaan

 

Ystävät ovat perhe, jonka olemme itse valinneet. Siksi ystävyydenpäivä on erityisen tärkeä päivä. Koska ystävyys ansaitsee arvoisensa juhlat, kokosimme lahjaoppaan yhteistä kauneusiltaa varten.

 

Lahjasuositukset parhaalle ystävälle

Redken Beard And Skin Oil

Anna parhaalle kaverille lahjaksi Redken Brews Beard and Skin Oil. Öljy samanaikaisesti sekä hoitaa että kosteuttaa. Kuiva kasvojen iho parran alla kaipaa kipeästi kosteutusta ja parta rakastaa pehmeän öljyn antamaa hoitoa ja kiiltoa.

Biotherm Homme Comfort Gel

Dynaaminen ja ravitseva kosteusvoide miehelle! Biotherm Hommen Oligo-Thermal Comfort Care Dynamic Hydration on elvyttävä hoitogeeli miehen iholle.

Acqua di Parma Face Mask

Entä hienostunut lahjaidea Italiasta parhaalle ystävälle? Acqua di Parman Face Mask puhdistaa ihon ja rauhoittaa sitä luonnon parhailla ainesosilla.

Suosituksemme ystävyyden päiväksi