Parfumdreams ja World Ocean Day

Vähemmän muovia, enemmän kauneutta!

 
€ 20,00 *
 
Varmista alennuskoodi
* Minimitilausarvo € 100
Viimeinen voimassaolopäivä 08.06.2022

Valtameret ovat anelleet meiltä apua jo kauan. Kesäkuun 8. päivä on World Oceans Day! Päivän tarkoituksena on kiinnittää huomio merten likaantumiseen ja auttaa toteuttamaan maailmanlaajuisia kestävän kehityksen tavoitteet. Pienikin panos on enemmän kuin ei panosta laisinkaan. Siksi haluamme nostaa esiin tuotteet, joilla voimme pitää muovijätteen määrän niin pienenä kuin mahdollista ja huolehtia paremmin planeettamme keuhkoista.

Vastuullisten tuotteiden suosikkimme

Suosituksemme Maailman meripäivää varten

Ruotsalaismerkki Maria Nila on tunnettu vegaanisista ammattilaistason hiustenhoitotuotteista. Merkki tekee yhteistyötä Ocean Waste Plasticin kanssa tavoitteenaan luoda 100 % vastuullinen pakkaus, jonka materiaalina on käytetty ainoastaan merestä saatua muovia. Näin se kierrättää 959 000 pulloa ja käyttää raaka-aineenaan 98 % luonnollista alkuperää olevia raaka-aineita. Sheer Silver Conditioner on hoitoaine, joka palauttaa hiusten kiillon ja pesee niistä pois ei toivotun keltaisuuden.

Kasvovoide, joka sisältää viherkaali- ja persiljauutteita, on omaa luokkaansa antioksidanttisella ja rauhoittavalla vaikutuksellaan. Vihreä mineraalisavi imee lisäksi itseensä ylimääräisen talin. Parsley Kale Detox Face Mask Refill -pakkaus on kätevä ja ympäristöystävällinen täyttöpakkaus, joka säästää 80 % muovijätettä.

Biotherm satsaa intensiivisesti valtamerten suojeluun. Onhan merkin tärkein inspiraation lähde ja raaka-aine ollut vesi jo aina 1950-luvulta lähtien. Valtamerten suojelu muovijätteeltä näkyy muun muassa siinä, että Lait Corporel -pakkaukset valmistetaan tästä lähtien 100 % kierrätetyistä materiaaleista ja niiden kierrätettävyys on myös 100 %.

 

Yhdessä pidämme meremme puhtaina

Merten vesieliöt sekoittavat ravinnon ja muovijätteen toisiinsa. Kilpikonnat syövät mikromuovia meduusoina, kalat uivat valtamerissä keskellä jätelauttoja, jotka ovat täynnä kemikaaleja ja torjunta-aineita. Me kaikki tiedämme, etteivät ne kuulu valtameriin. Yhdessä voimme pyrkiä vähentämään kotitalouksien jätteen määrää.

 

Käytä uudelleentäytettäviä tuotteita muovin säästämiseksi ja meriemme suojelemiseksi!

Tämän päivän motto: Suojele sitä, mitä rakastat! Jotta voisit ajatella valtameriä tänään ja antaa pienen panoksen niiden saastumista vastaan, esittelemme tuotteet, joilla voit säästää muovijätettä. Voit täyttää pakkauksen helposti myöhemmin uudelleen, eikä sinun tarvitse aina tilata uutta pulloa!

Vinkit World Ocean Day -teemapäivään

Kaikki alkaa oikeasta jätteiden lajittelusta. Ole tarkkana ja hävitä pakkausten eri osat oikeaoppisesti – kierrätä esimerkiksi Tetra Pak -pakkausten muovikannet- ja -korkit erikseen. Vältä kertakäyttötuotteita ja valitse useaan kertaan käytettäviä tuotteita. Myös me tarjoamme monia uudelleen täytettäviä tuotteita. Suihkussa käyntikään ei vaadi muovia, sen sijaan kannattaa valita palasaippuat ja -shampoot. Vinkki: Tuotemerkki STOP THE WATER WHILE USING ME tarjoaa myös kasvoille kiinteän puhdistusaineen. Yhdessä voimme ottaa tärkeitä askeleita kohti puhtaampia valtameriä.

Unsere Auswahl zum World Ocean Day