Time to relax

Säästä 20 % kasvojen-, kehon- ja hiustenhoidon tuotteista!

Pakene arkea ja luo kotiisi wellness-tunnelmaa! Miellyttävällä musiikilla ja tuoksuvilla kynttilöillä muunnat kylpyhuoneesi todelliseksi hyvän olon wellness-keitaaksi! Näytämme sinulle täydelliset kasvojen-, kehon- ja hiustenhoidon tuotteet, joilla luot itsellesi unohtumattoman hyvän olon hetken ja säästät samalla 20 %* kasvojen-, kehon- ja hiustenhoitotuotteissa!

Kasvojen hoito

Hiusten hoito

Vartalonhoito

Suosituksemme rentoutumiseen!

Wellness-Guide

Stressaako arki? Meiltä saat pienen wellness-oppaan avuksesi: Levitä hiuksiisi lempihiusnaamiosi ja peitä hiuksesi pyyhkeellä! Lämmön vaikutuksesta naamio toimii tehokkaammin ja lopputuloksesta tulee täydellinen. Myös kasvojesi iho tarvitsee riittävästi hoitoa näyttääkseen säteilevän kauniilta! Sillä aikaa kun hius- ja kasvonaamio vaikuttavat, ota aikaa itsellesi! Tee lyhyt joogaharjoitus tai ota lämmin kylpy!
Tutustu nyt

Hemmottele ihoasi vielä kosteuttavalla vartalovoiteella ja tee siitä entistä raikkaampi ja hyvinvoiva! Vinkkimme: Yhdistä voiteen levittäminen kevyeen hierontaan, joka vilkastuttaa verenkiertoa ja saa ihosi näyttämään terveeltä ja kiinteältä.
Lue lisää

Myydyimmät tuotteet