Skincare Weeks: Täydellisiin ihonhoitorutiineihin

Kokosimme sinulle tuotteet täydellisiin ihonhoitorutiineihin. Ihonhoidossa on todella tärkeää noudattaa tiettyä järjestystä ja toistaa se päivittäin tarkasti kuvatulla tavalla. Lopputuloksena on haluttu vaikutus ja selkeästi parempi iho. Se on lupaus!

Vaihe 1 – Puhdistus: Vapauta kasvojen iho ympäristövaikutuksista, liasta ja meikistä! Puhdistusaineella tämä käy kätevästi. Tärkeää on puhdistaa iho aamuin illoin.
Tutustu nyt

Vaihe 2 – Kuorinta: Kuorinta kannattaa ottaa osaksi säännöllisiä ihonhoitorutiineja. Ihon saa kuitenkin kuoria korkeintaan kolme kertaa viikossa. Kuorinta poistaa kuolleen ihon, mutta tekee ihosta samalla myös herkemmän.
Tutustu nyt

Vaihe 3 – Kasvovesi: Kasvovesi on oleellinen osa kasvojenhoitoa. Se viimeistelee ihon puhdistuksen ja valmistaa ihon seuraavia ihonhoitorutiineja varten. Kostuta vanulappu kasvovedellä ja levitä se kasvoille kevyin liikkein.
Tutustu nyt

Vaihe 4 – Seerumi: Seerumi auttaa ihoa uudistumaan osana ihonhoitorutiineja. Seerumeiden rakenne on ohut ja hyvin levittyvä, mikä tekee niistä syviinkin ihokerroksiin helposti imeytyvän. Kuivaihoisen seerumin tulisi sisältää hyaloronihappoa. Punaisuuteen taipuvaisen ja rasvaisen ihon seerumin tulisi taas sisältää nikotiiniamidia ja sinkkiä.
Tutustu nyt

Vaihe 5 – Silmänympärysvoide: Silmänympärysvoide levitetään heti seerumin jälkeen. Silmänympärysiholle tarkoitetut hoitotuotteet ovat koostumukseltaan kevyempiä, sillä silmiä ympäröivä iho on ohutta ja herkkää.
Tutustu nyt

Vaihe 6 – Hoitovoide: Seuraava vaihe! Kosteuta ihoasi! Tässä voiteet ovat avain onnistumiseen. Voit halutessasi valita erikseen päivä- ja yövoiteen. Päivävoide suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Yövoiteen tehtävänä on ravita ihoa hoitavilla ainesosiaja uudistaa ihoa.
Tutustu nyt

Vaihe 7 – Kasvoöljy: Kasvoöljyt sisältävät runsaasti erilaisia vaikuttavia aineita eikä kaikki sovi jokaiselle ihotyypille. Siksi onkin tärkeää valita juuri omalle iholle sopiva öljy, joka vastaa oman ihosi vaatimuksiin.
Tutustu nyt

Vaihe 8 – Aurinkosuoja: Suojaa ihosi UV-säteilyltä! Suosittelemme lämpimimmin suojaamaan ihoa auringonsäteiltä sopivalla aurinkosuojalla. Kuten tiedetään, UV-säteily aiheuttaa ihon palamista, ärsytystä ja vanhenemista.
Tutustu nyt